- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.081
Keske buyüzden çok kavga ettikAh be kuzu keşke denesen
Evet ben çok memnunum canımcim ama bişey yok, özellikle kendim için kullaniyorum. Illa çocuk olsun diye değil yaniClife dan memnun kaldığını dusundum ondan öyle bı bağlantı kurdum sosyalim
Inanılmaz dönüşler var neden istemiyor anlamiyorum, zararı da yok halbukiKeske buyüzden çok kavga ettik
Umurumda değill verecek öteye biyere paralarıı acımıyorum sosyalim artıkInanılmaz dönüşler var neden istemiyor anlamiyorum, zararı da yok halbuki
Ben yorumları okudukça şok geçiriyorumUmurumda değill verecek öteye biyere paralarıı acımıyorum sosyalim artık
Yerim seni ben.Evet ben çok memnunum canımcim ama bişey yok, özellikle kendim için kullaniyorum. Illa çocuk olsun diye değil yani
Bu hafta cuma kına pazar düğün canımYapacak birşeyim yok kader
Yanlıs değilsem 1 hafta var demi düğüne
Aynen kuzumm eşimde böyle seylerde karşı zaten ben ugraşmakta istemiyorumm sıkıldımBen yorumları okudukça şok geçiriyorumallah hayırlı olan neyse onu nasip etsin inş bitanecim ınş gerek kalmaz
Senin kalbini yirim ben pamuk nickomYerim seni ben.
Bir kızın olacak az bekle
Haklısın kuzum, insan bi yerden sonra salıyorAynen kuzumm eşimde böyle seylerde karşı zaten ben ugraşmakta istemiyorumm sıkıldım
Amin insaallahh sosyalimmHaklısın kuzum, insan bi yerden sonra salıyorrabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Kalmamış sen yeni bir düzene giriyorsun bu pazartesiye bende yeni düzene giriyorumBu hafta cuma kına pazar düğün canım
Malesef nickim beklemeddn olmuyorGerçekten misende gitsen?
Çok çok zor ayrı kalmakMalesef nickim beklemeddn olmuyor
Öyle tabi herşeyini eşinle paylaşıyorsun ailende uzak olunca zor olacak benim için ama bekleyeceğim artık sağolasın sendeÇok çok zor ayrı kalmak
Allah yardımcın olsun
Zaman senin için kolay aksın cicegim
Ailenin yanına gidip kalmaz misin ???? Çalışıyor muydun ? O şehirde neden kalasin .Öyle tabi herşeyini eşinle paylaşıyorsun ailende uzak olunca zor olacak benim için ama bekleyeceğim artık sağolasın sendesen ne yaptın nasılsın
Yok kalamam öyle anca eşim gittiktwn 2 3 ay sonra izin verirse eşim.Ailenin yanına gidip kalmaz misin ???? Çalışıyor muydun ? O şehirde neden kalasin .
Ben iyiyim canım biraz kitap okuyayim diyorum
Ayy o nasıl birşey asitli içecekleri bıraktım ben içinde bir sürü katkı maddesi varİyiyim maviş
Torkunun ne kola ne gazoz diye bı içeceği çıkmış onu aldım geldim kendimi zehirlicem yine, sen nasılsın
Güzel kitap seçimi dedemde hep okurdu Atamızın kitaplarını bizde onunla beraber okurduk köyde olduğumuzdan nerde bulacan kütüphaneden de almazdık setlerini sipariş verirdi o bi kitabını bitirince biz de alır onun bitirdiğini okurduk daha güzel gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?