- 18 Kasım 2020
- 20.837
- 50.146
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.101
Kocan gitti miKalmamış sen yeni bir düzene giriyorsun bu pazartesiye bende yeni düzene giriyorum
Pazar günü akşama doğru gidecek bugun kiyafetlerimi vs toplayacam işteKocan gitti mi
Yolu açık olsun canım bende cumartesi öğlen ayrılıyorum buradanPazar günü akşama doğru gidecek bugun kiyafetlerimi vs toplayacam işte
Rabbim mutlu mesut sylesin canımYolu açık olsun canım bende cumartesi öğlen ayrılıyorum buradan
Amin canım benimRabbim mutlu mesut sylesin canımayrılık zor da yapacak bisey yok
Neler oldu buradaD u t Jou MssPARE PlutonMerkez konuyu görmüştüm ama gelmedim. Tüh keşke gelseydim ilk banım olurdu gülmekten gitmek hahah tam benlik olurdu
Herkes uçmuş anam yineD u t Jou MssPARE PlutonMerkez konuyu görmüştüm ama gelmedim. Tüh keşke gelseydim ilk banım olurdu gülmekten gitmek hahah tam benlik olurdu
nolmuş hepsi birden mi gitmişD u t Jou MssPARE PlutonMerkez konuyu görmüştüm ama gelmedim. Tüh keşke gelseydim ilk banım olurdu gülmekten gitmek hahah tam benlik olurdu
Nereye gittiler ya banlamışD u t Jou MssPARE PlutonMerkez konuyu görmüştüm ama gelmedim. Tüh keşke gelseydim ilk banım olurdu gülmekten gitmek hahah tam benlik olurdu
bende kaçırdım migim ne zaman gelirler acabaNe yazdı ki
Bi günsürüyor yarın gelirler:)bende kaçırdım migim ne zaman gelirler acaba
Muhabbeti oku migitomNe yazdı ki
Sürtünme konusunda geyikNeler oldu burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?