@Buralardutluuugdu Jou MssPARE @halleyyy konuyu görmüştüm ama gelmedim. Tüh keşke gelseydim ilk banım olurdu gülmekten gitmek hahah tam benlik olurdu
Otur oturduğunn yerdeeee kubrişş
Hahha hep bizim kızları vuruyor zaten ya

Günaydın kızlar geyik yaptılar diye gitmişler. Kelimenin tam anlamıyla güle güle gitmişler
@Buralardutluuugdu Jou MssPARE
Gösterecem sana güle gülee yiii
En azından güle güle gitmişler

"Naptık ki biz, ne dedikki şimdi?" diye gelecekler
ne günahumuz vardı beee
Oysa onlar masumdu

Geyik yaptik güldük eglendik
Nedirr yani sosyalimm gülmekte yasak
Röraydıııınnnnnnnn pamukum Jou
Rörayydduunuummm güzell sosyalimmmm
Konuya bir bakiyim dedim internet gitti peşine ezan başladı bu bir işaret sanırım Jou MssPARE @Buralardutluuugdu

Mavişimm
Kızlar size temiz çamaşır getirdim
Jou MssPARE @Buralardutluuugdu
Püüüü sanaaaaaa

@Buralardutluuugdu Jou MssPARE @halleyyy
Düştünüz mahpus damlarına
Ziyaret günü ne zaman acep
sana celsun beybii anlarsuunnn
Sonundaaa sizsiz cok kötü nasil özlediimm hepinizii

anaaaaaaaaaaaaaaaaa kimsede uyanmamışşş hele uykucu sıpalarrr bide bugün cuma çalışanların işi çok bugünnn

Reactions: Jou
Vallahaa dün baktımm birşey yok yapıcak eşimde mesaide kalıcaktı bende aşk101 i açtımm saat 11 den aksam 6 ya kadar izledimm bitirdimm oturdum birde ağladımm çokta duygusaldı
ben hala 3. bölümde kaldım sözde hafta sonu sabahlıcaktım bir baktım ki benim gözler gidiyor bu hafta sonu da evde değilim anca haftaya kaldı belki baştan açarım ara ara uyumuş olabilirim

ben hala 3. bölümde kaldım sözde hafta sonu sabahlıcaktım bir baktım ki benim gözler gidiyor bu hafta sonu da evde değilim anca haftaya kaldı belki baştan açarım ara ara uyumuş olabilirim
bakk helee yaaaa geçen pazar izledin ama kıızzz

Vayy vayy kimler çıkmış mahpustan. Aman efendim hoş geldiniz sefalar getirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…