- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.905
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.201
Ohh beee kuzum geldiiii oleeyyyyyyy, hoşgeldin bitanecim
Sapsikimmmm geldiiiiiOtur oturduğunn yerdeeee kubrişş
Gösterecem sana güle gülee yiii
ne günahumuz vardı beee
Nedirr yani sosyalimm gülmekte yasak
Rörayydduunuummm güzell sosyalimmmm
Mavişimm
Püüüü sanaaaaaa
sana celsun beybii anlarsuunnn
Sonundaaa sizsiz cok kötü nasil özlediimm hepinizii
Seni yeriimm sosyalimmm nasılsın napıyorsunnSapsikimmmm geldiiiii
Gör görkii banlanmaaAllah allah ilk defa görüyorum geyikten
Iyiyim pamukum şükür, sen napiyon Dün nasıl geçtiSeni yeriimm sosyalimmm nasılsın napıyorsunn
Hahahahah sizsiz sıkıcı geçti tabiii kuzum yaIyiyim pamukum şükür, sen napiyon Dün nasıl geçti
Deli yaaaa iyi olmuş içini boşaltmışsın bariHahahahah sizsiz sıkıcı geçti tabiii kuzum ya
Ama eşimde geç geleceği tuttu mesaideydi bende oturdum aşk101 filmi izledim hepsinii sabah 11 den aksam 6 ya kadar izledimmbigüzelde ağladım
inşallahhh aşkommmm kızlar bize güle güle etmişş pıçak dayadım onlaraaDeli yaaaa iyi olmuş içini boşaltmışsın baribugünde kahkaha ile gülersin ınş bitanecim
Artık sen bir pamuksun, ne bıçağu daaainşallahhh aşkommmm kızlar bize güle güle etmişş pıçak dayadım onlaraa
aaaa dimii pıçak işinden çıkmış oldumArtık sen bir pamuksun, ne bıçağu daaa
Pamuk at bizeaaaa dimii pıçak işinden çıkmış oldum
Merhaba parem
sen sanki bikere banlanmıştın hiç banlanmadınmıı oyyy beniimm güzel kuzummDaha hiç o duyguyu tatmadım
bende anlamadımmm çok saçma yerde banlanmışızzzJou ASSOSyal Elhan Cookiie mavikelebek34
Kızlar evet geldim anlamadım da kot pantolan yada şırıngali hamilelikte daha çok yapılmıştı geyik bu konuda ban yedik değişik ama şikayet edilmişiz artık oda belli zaten neyse
PlutonMerkez gel hele gördüm mu vani yedik acaba neden
Bende şaşırdım ya geyikten ban oluyormuyduJou ASSOSyal Elhan Cookiie mavikelebek34
Kızlar evet geldim anlamadım da kot pantolan yada şırıngali hamilelikte daha çok yapılmıştı geyik bu konuda ban yedik değişik ama şikayet edilmişiz artık oda belli zaten neyse
PlutonMerkez gel hele gördüm mu vani yedik acaba neden
Geyikten Bdv olumuyor diye biliyorum bazı konular geyik gerektiriyor hatta kazen de diyor bu konu geyik yapılır gibiBende şaşırdım ya geyikten ban oluyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?