Nasılsın benim guzell ablacuummm hersey yolunda inşaallahhh
İyiyim bitanem Sabah uyandım yürüyüşe çıktım. Kedileri sevdim. Pammugun önünden geçerken selfie yaptım sevgin içimi ısıttı o vakit Akşam 20.45' e kadar özgürüm. Sonra iki saat dersim var. Bugün tartı günümüzdü. Geçen cumadan bugüne 1.5 kilo vermişim biraz sevinçliyim.

Reactions: Jou
Yaaaaaa çok sevindim abla bende 2bucuk haftada 5 kilo vermişim ama busefer kilom baya durduu veremiyorum üstüne yürüyüşte yapıyordum hep sanırım ödem vardı benimm ondna çabuk gitti ve diyet yapmama rağmen 3 gündur kilom yerinde inmeyyy

Aboovvv geçen benim balkonuma sıçmışlar nasıl uçupta benim balkona denk gelirr yaaa
Kız keşke geçen olsa benim. Kış geceleri benim camlar karga dolu dolu: bizim bu sokak herkesin böyle evleri yaa. Neden geliyorlar nerren geliyorlar anlamış değilim bir çözüm bulamadık

Reactions: Jou
Kız keşke geçen olsa benim. Kış geceleri benim camlar karga dolu dolu: bizim bu sokak herkesin böyle evleri yaa. Neden geliyorlar nerren geliyorlar anlamış değilim bir çözüm bulamadık
Karga benim kaynanama da camın önüne çok geliyolar ama hiç görmedim sıçtıklarinı kaynanam ı görünce bi seviniyo varya anlatamam sana ya bulgur veriyo arada ekmej veriyor ama bulgur mutlaka çok gelen var hele leylekler uçuşuyor

Ayy kaynanan şanslıymış. Benimkiler soğukta üşüyorlar heralde sonra tutamıyorlar birtaraflarını mermerler dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…