- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.341
Günaydın mavişGünaydın kızlar
Haklusun beybiiiAy olsun kabası gitsin kuzum ya çok tozluydu
İyiyim bitanemNasılsın benim guzell ablacuummm hersey yolunda inşaallahhh
Yaaaaaa çok sevindim abla bende 2bucuk haftada 5 kilo vermişim ama busefer kilom baya durduu veremiyorumİyiyim bitanemSabah uyandım yürüyüşe çıktım. Kedileri sevdim. Pammugun önünden geçerken selfie yaptım sevgin içimi ısıttı o vakit Akşam 20.45' e kadar özgürüm. Sonra iki saat dersim var. Bugün tartı günümüzdü. Geçen cumadan bugüne 1.5 kilo vermişim biraz sevinçliyim.
Kuşlar rezil ediyor canım camları benim ondanHaklusun beybiii
Aboovvv geçen benim balkonuma sıçmışlar nasıl uçupta benim balkona denk gelirr yaaaKuşlar rezil ediyor canım camları benim ondan
Kız keşke geçen olsa benim. Kış geceleri benim camlar karga dolu dolu: bizim bu sokak herkesin böyle evleri yaa. Neden geliyorlar nerren geliyorlar anlamış değilim bir çözüm bulamadıkAboovvv geçen benim balkonuma sıçmışlar nasıl uçupta benim balkona denk gelirr yaaa
Karga benim kaynanama da camın önüne çok geliyolar ama hiç görmedim sıçtıklarinı kaynanam ı görünce bi seviniyo varya anlatamam sana ya bulgur veriyo arada ekmej veriyor ama bulgur mutlaka çok gelen var hele leylekler uçuşuyorKız keşke geçen olsa benim. Kış geceleri benim camlar karga dolu dolu: bizim bu sokak herkesin böyle evleri yaa. Neden geliyorlar nerren geliyorlar anlamış değilim bir çözüm bulamadık
Ablan gurban olsun sanaTamam apla affet apla kurbanın olayım aplam
Yok yokk arkadaşı uyuyamazken uyuyan bizden değildir
HahahahhahaDut ciddi ciddi safiyeleşince limon kaçıyo
Nasılsın bugün aşkummm buranın havası buz gibii güneş yok çok erken kış geldi yaAblan gurban olsun sana
Yerim seni perimmm❤❤
Burası çok güneşli yavrummm yazdan kalma bi günNasılsın bugün aşkummm buranın havası buz gibii güneş yok çok erken kış geldi ya
Tabi orası konyaBurası çok güneşli yavrummm yazdan kalma bi gün
Ayy kaynanan şanslıymış. Benimkiler soğukta üşüyorlar heralde sonra tutamıyorlar birtaraflarını mermerlerKarga benim kaynanama da camın önüne çok geliyolar ama hiç görmedim sıçtıklarinı kaynanam ı görünce bi seviniyo varya anlatamam sana ya bulgur veriyo arada ekmej veriyor ama bulgur mutlaka çok gelen var hele leylekler uçuşuyor
Uuu parişim bende seni yerimm neler yapıyorsun nasıl gidiyorAblan gurban olsun sana
Yerim seni perimmm❤❤
Hahahahahahaha doğrudurrrAyy kaynanan şanslıymış. Benimkiler soğukta üşüyorlar heralde sonra tutamıyorlar birtaraflarını mermerlerdolu
Iyiyim kuzum bahçe işlerim bitti şükür ufak tefek işler kaldı daha rahatım şimdiUuu parişim bende seni yerimm neler yapıyorsun nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?