- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.361
Kına hazırlıkları devam minnoş gidiyirrr
Konya soğuk olur beybi ama iki gündür iyi güneşli kuzucukTabi orası konya
haftasonu bende yapıcam her yerde karşıma çıkıyor
koşuşturuyordur son hazırlıklar artık
anladımmm aşkoooKonya soğuk olur beybi ama iki gündür iyi güneşli kuzucuk
hahahahah yappp beaa neolcakkk hemde soğuk havada varya iyi gidiyorrrrhaftasonu bende yapıcam her yerde karşıma çıkıyor
Napiyor şuan acabaKına hazırlıkları devam minnoş gidiyirrr
Çok merak ediyorumkoşuşturuyordur son hazırlıklar artık
saat 1 de kuaföre gidicekti aşko tatlı telaşlar var bugünÇok merak ediyorum
Aaaa 1 geç değil mi yaaa ben sabahın köründe gitmistimsaat 1 de kuaföre gidicekti aşko tatlı telaşlar var bugün
sende gidicunnn pareemmm senide yollayacağukkk bigün belkiiiKına hazırlıkları devam minnoş gidiyirrr
Ayy keşke hint kıyafeti giyse ,minnosu hep öyle hayal ediyorumsaat 1 de kuaföre gidicekti aşko tatlı telaşlar var bugün
o düğün günü olur muhtemelennn hazırlamasıı kolay kınada ya çekim yok heralde kına çekimi belkide ondanAaaa 1 geç değil mi yaaa ben sabahın köründe gitmistim
aayyyyy onu ben çok istemiştim kınamda sosyalimmm ama çok pahalıydıııAyy keşke hint kıyafeti giyse ,minnosu hep öyle hayal ediyorum
Salonun canlı yayını olsaydı izleseydiko düğün günü olur muhtemelennn hazırlamasıı kolay kınada ya çekim yok heralde kına çekimi belkide ondan
yok bebeğimm bahçede yapıyolarmışş kına yıSalonun canlı yayını olsaydı izleseydik
Ahh kuzu ben evlenirken hiç yoktu öyle şeyler, tabi ben yaşlıyımaayyyyy onu ben çok istemiştim kınamda sosyalimmm ama çok pahalıydııı
terzi işide hiç aklıma bile gelmediii yoksa kumaş alır terziye yaptırırdımm
Ayy ne tatlı havadaryok bebeğimm bahçede yapıyolarmışş kına yı
evettt şuann herkes istese yaptırıyorr ama çok yapanda yokk hint kıyafetler hep kaftan giyiyolarrr benimde kaftanımda mürdümdü o zamanlardada gene vardı ama çok yaymamıştıAhh kuzu ben evlenirken hiç yoktu öyle şeyler, tabi ben yaşlıyımnormal lacivert kadife bindallı giymistim hint kıyafetine bende çok özeniyorum yaa alninada taşlı tokalar takılıyor ya ,çok tatlı oluyor gerçekten şuan her yerde var o yüzden daha uygundur
instası da yokAyy ne tatlı havadarMinnosun instagramdan canlı yayin yapsalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?