- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.905
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.381
Heee birde saçların açık ve kıvırcık olacak, bileginede geniş bileziklerAhh kuzu ben evlenirken hiç yoktu öyle şeyler, tabi ben yaşlıyımnormal lacivert kadife bindallı giymistim hint kıyafetine bende çok özeniyorum yaa alninada taşlı tokalar takılıyor ya ,çok tatlı oluyor gerçekten şuan her yerde var o yüzden daha uygundur
Ahh kuzu kaftanda yoktu yawevettt şuann herkes istese yaptırıyorr ama çok yapanda yokk hint kıyafetler hep kaftan giyiyolarrr benimde kaftanımda mürdümdü o zamanlardada gene vardı ama çok yaymamıştı
sus yaşlıyım diyo bide yaa taşsın taş taşşşş
minnoş kaftanda giymiyorr kızzz aslında güzel bi kına kıyafeti almış kabarıkk yeşilAhh kuzu kaftanda yoktu yawkaftan yine kabarık oluyor bindallı üç etek gibi dümdüz, gümüş kemerli
Yaaaa sen gördün ben niye görmedim, bana niye göstermediminnoş kaftanda giymiyorr kızzz aslında güzel bi kına kıyafeti almış kabarıkk yeşil
Benim kına kıyafetimde zümrüt yeşiliydiminnoş kaftanda giymiyorr kızzz aslında güzel bi kına kıyafeti almış kabarıkk yeşil
ben sormuştum kuzumYaaaa sen gördün ben niye görmedim, bana niye göstermedi
yaaa yeşil gerçekten çok başka bi renkBenim kına kıyafetimde zümrüt yeşiliydi
Bende sormustumben sormuştum kuzum
bilemedimki bitanemBende sormustum
Aynen canım o kadar spor yapıyorum boşa hepsihahahahah yappp beaa neolcakkk hemde soğuk havada varya iyi gidiyorrrr
Kolumdaki geniş bilezikler kısmı olabilir ama ben tesettürlüyüm saç işi olmadıHeee birde saçların açık ve kıvırcık olacak, bileginede geniş bileziklerah ahhhh MssPARE parem ve mavikelebek34 kelebişim siz yapin bunu
Evet çok yakışmıştıminnoş kaftanda giymiyorr kızzz aslında güzel bi kına kıyafeti almış kabarıkk yeşil
amannnn alll ben kaç gündür diyet yapıyorum kilom durdu resmennAynen canım o kadar spor yapıyorum boşa hepsi
Ya bi bana mi göstermediEvet çok yakışmıştı
utanma utanmaa kızzz eniştenin aklunun başından bile almışssındırr
Üzüldümbilemedimki bitanem
belki aklına gelmemiştir kızzzÜzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?