- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.441
iştee buuuuBeklemeyecem
Aynen kelebişim tüm kışlıklar giyildibende evde üşüyorum ama hırka çorap vs giyiyorum kombiyi şimdi açarsak kışa napcaz bizde de küçük çocuk yok gittiği yere kadar böyle devam edicez bakalım
En hızlısından yıldırım nikahıYok canım içimden gelmiyor
Bide sevmem ben öyle şeyleri ilkinde istemedim bile ama ailem yakınlar istemişti
Şimdi diyorum istediniz de ne oldu alın iste size diye
Şimdi koca bulunca direk belediye ye hahaha
Kıy memur bana da ona da diyecem
Oyyyyy amin aminnnn kuzum benim aminnnn❤❤❤❤ayyy allahımmmm paremiii güzel bi eş hayırlı paremi sevecek pareme bakacak bir lafına bile üzmiycek bi eş nasip et allahımmmm evine eşine çocuğuna bakmasına nasip ede inşallahhhhh
Ben daha çıkarmadım kat kat giyiniyorumAynen kelebişim tüm kışlıklar giyildi
yaaaaaaaaaaaaa aşkusuuu inşallahhhOyyyyy amin aminnnn kuzum benim aminnnn❤❤❤❤
Rabbim sana da bi bebiş versin senin gibi tatlı bir bebek bizde yiyelim onu
AynenEn hızlısından yıldırım nikahısonra ver elini balayı
bende hala çıkarmadım haaa unutmuşum heptenn zaten doğru dürüst gezdiğimizmi var dursunBen daha çıkarmadım kat kat giyiniyorum
Insallah teyze de olurum halada yerim ben onuyaaaaaaaaaaaaa aşkusuuu inşallahhh
olursa bebişş teyzoşko olacenn paremmmbol bol yersunuzzzz
inşallah inşallahh kuzumm benimmmmInsallah teyze de olurum halada yerim ben onu❤
bende hala çıkarmadım haaa unutmuşum heptenn zaten doğru dürüst gezdiğimizmi var dursun
benimki kaçmıyoyaaaÇalışınca mecbur çıkarıcam
Teşekkür ederim biricik sosyalim birlikte olsunKolay gelsin afiyet olsun balım
Teşekkür ederim bitenem hep beraber olsunOhhh afiyet olsun dinlen biraz
ben çıkarırdım kız soğuğa gelemiyorum yada battaniyele dolaşırdımbenimki kaçmıyoyaaa
aayyyy çok üşendim ne yalan söyliyim sana varyaaa koycam etcem geriye kışlıklarımı ascam falannn offff birsürü iş vallaha yaa bide geçen korona çıktı ya yazlığımı çıakrıyorum anamm bi gram giyemedim hiçbirini sonra kaldırıyorum kışlığı koyuyorum kış geliyo busefer kışın yasakalr geliyor onada giyemedimben çıkarırdım kız soğuğa gelemiyorum yada battaniyele dolaşırdım
Ayy ben çıkarttım.çoktan tembel karıaayyyy çok üşendim ne yalan söyliyim sana varyaaa koycam etcem geriye kışlıklarımı ascam falannn offff birsürü iş vallaha yaa bide geçen korona çıktı ya yazlığımı çıakrıyorum anamm bi gram giyemedim hiçbirini sonra kaldırıyorum kışlığı koyuyorum kış geliyo busefer kışın yasakalr geliyor onada giyemedim
Oooooo hayırlı işleeeerrrrr yaaaaSafişşş vee gülbişşşşEki Görüntüle 2929680
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?