- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.421
kız bugün bugünnnnnnnnnnnnMinnoşun kınası bugün müydü yarın mıydı
gerçekten çok zorrr evimiz kendimiz olsa neyse yetiştirirsin üstüne bide kira evi verince uçuyozzAynen bitanem şuan açmak çok lüks, faturalar almış başını gidiyor. Rabbim yardım etsin herkese, bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor
+150000000000 kuzumgerçekten çok zorrr evimiz kendimiz olsa neyse yetiştirirsin üstüne bide kira evi verince uçuyozz
allah yardımcımız olsun sosyalimmm hayat çok zor hiç bir kolaylığını gerçekten görmedimm kimsede+150000000000 kuzum
Bende kuzucum, hayat sınav. Bizde sınıfta kaldık galibaallah yardımcımız olsun sosyalimmm hayat çok zor hiç bir kolaylığını gerçekten görmedimm kimsede
aminnnnn inşaAlahhhRabbim gönlüne göre nasip etsin inş hayırlısı ile kuzucuk
Ohhh afiyet olsun dinlen birazAy hadi gözün aydın canım
Bende halıları vermiştim yıkamayada akşama gelicek o gelmeden bir cam kapı temizlik yapayım dedim onu yapıyorum şimdi bir kahve molası verdimEki Görüntüle 2929627
Ben kına gecesi falan yapmam sosyalim yaptım yaşadım onlarıHeee birde saçların açık ve kıvırcık olacak, bileginede geniş bileziklerah ahhhh MssPARE parem ve mavikelebek34 kelebişim siz yapin bunu
Seni yirim şapşikBen kına gecesi falan yapmam sosyalim yaptım yaşadım onları
Direk buldum mu kocayı nikaha hahaha
Hahhahaha inşallah dua et bitanem iyi biri çıksın karşımasende gidicunnn pareemmm senide yollayacağukkk bigün belkiii
bende evde üşüyorum ama hırka çorap vs giyiyorum kombiyi şimdi açarsak kışa napcaz bizde de küçük çocuk yok gittiği yere kadar böyle devam edicez bakalımAynen bitanem şuan açmak çok lüks, faturalar almış başını gidiyor. Rabbim yardım etsin herkese, bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor
Seni yirim şapşik
bence hepsinin ayrı güzelliği var yapmış olsan bile içinden geliyorsa yap sevmiyorsan bir şey diyememBen kına gecesi falan yapmam sosyalim yaptım yaşadım onları
Mavişim darısı başına tez zamanda insallahMinnoşun kınası bugün müydü yarın mıydı
ayyy allahımmmm paremiii güzel bi eş hayırlı paremi sevecek pareme bakacak bir lafına bile üzmiycek bi eş nasip et allahımmmm evine eşine çocuğuna bakmasına nasip ede inşallahhhhhHahhahaha inşallah dua et bitanem iyi biri çıksın karşıma
bride to be yaparız sanaBen kına gecesi falan yapmam sosyalim yaptım yaşadım onları
inşaAllah canım hayırlısıylaMavişim darısı başına tez zamanda insallah
hemennn hemmmennnn nikaha basıyorsunnnnnBen kına gecesi falan yapmam sosyalim yaptım yaşadım onları
Yok canım içimden gelmiyorbence hepsinin ayrı güzelliği var yapmış olsan bile içinden geliyorsa yap sevmiyorsan bir şey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?