- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.905
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.401
Hee sana o zaman kapalisi olur bitanemKolumdaki geniş bilezikler kısmı olabilir ama ben tesettürlüyüm saç işi olmadı
utanma utanmaa kızzz eniştenin aklunun başından bile almışssındırr
tatlummm benim sen nasılsın bugün havalar nasıllCanım fistuklu ezmem
Malesef kuzumHahahahahahaha doğrudurrr
Ne len
Malesef kuzum
Çok şükür iyiyim bitanem, hava güneşli ve çok güzel ama evim içi buztatlummm benim sen nasılsın bugün havalar nasıll
burası buz
Kolay gelsin afiyet olsun balımAy hadi gözün aydın canım
Bende halıları vermiştim yıkamayada akşama gelicek o gelmeden bir cam kapı temizlik yapayım dedim onu yapıyorum şimdi bir kahve molası verdimEki Görüntüle 2929627
Gitmiyor bacım gitmiyor yapıştılaramannnn alll ben kaç gündür diyet yapıyorum kilom durdu resmenn
Evet çok güzel modeller varHee sana o zaman kapalisi olur bitanem
aynennn hahaha evim içi benimde buz yaaa güneş bi vurursa salonla mutfak sıcak oluyor yatakodam hiç güneş almadığı için geceleri soğuk oluyor doğalgaz bile açmak çok erkenÇok şükür iyiyim bitanem, hava güneşli ve çok güzel ama evim içi buzsen napan
Rabbim gönlüne göre nasip etsin inş hayırlısı ile kuzucukEvet çok güzel modeller var
benimkide yapıştıkii yapıştııııGitmiyor bacım gitmiyor yapıştılar
Aynen bitanem şuan açmak çok lüks, faturalar almış başını gidiyor. Rabbim yardım etsin herkese, bu devirde çocuk yetiştirmek çok zoraynennn hahaha evim içi benimde buz yaaa güneş bi vurursa salonla mutfak sıcak oluyor yatakodam hiç güneş almadığı için geceleri soğuk oluyor doğalgaz bile açmak çok erken2 yetişkin birinsanız zaten idare ederiz çocuk olunca çokzor bu kış zmaanı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?