- 25 Ağustos 2019
- 62.570
- 120.201
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.821
Amiiinn inşaallahhh güzell ablacım nasılsınnnn
Pammuğum bidenem
Allah her bir tarafımı sen güzellikte arkadaşlarla doldursun
Teşekkür ederim tatlım.Amiiinn inşaallahhh güzell ablacım nasılsınnnn
Uzaktan mi olmaz ki kahveye cagirirdim yarım saat de olsa gelmez mi acabaKeşkee dimi abla görürdün belki uzaktan
Iyi olmaya çalışıyorum ablacım ama inanki cok yoruldumTeşekkür ederim tatlım.okul ev git gel yapıyorum. İyiyim ...sen de iyi ol inşallah.
Gelirdii bencee ablasınaa sarılırdı sıkı sıkı sanaUzaktan mi olmaz ki kahveye cagirirdim yarım saat de olsa gelmez mi acaba
Niye yordu bu hayat kuzu seni ..ama ama izin verme tatlım yaIyi olmaya çalışıyorum ablacım ama inanki cok yoruldum
Buay çok umudum vardı hamileyim sandımNiye yordu bu hayat kuzu seni ..ama ama izin verme tatlım ya
Sen üzüldüğün için üzüldüm canım...daha zamanı var demek ki bebeğinin o vaktini bekliyor.. umudunu yitirmemelisin. Eninde sonunda tüm vaktini alacak çocuğun ...belki annem bugünlerin tadını iyice çıkarsın istiyordur. Üzme kendini. Allah büyük...Buay çok umudum vardı hamileyim sandımregl okdum bende 5 gun önce erken 35 günde bir olurdum 31 ci gününde oldum cuma gununu bekliyodum ama belirtiler aynı hamilelik gibiydi nese abla senide üzmiyim bugün modum çok düşük
Öyle tabiii haklısınnSen üzüldüğün için üzüldüm canım...daha zamanı var demek ki bebeğinin o vaktini bekliyor.. umudunu yitirmemelisin. Eninde sonunda tüm vaktini alacak çocuğun ...belki annem bugünlerin tadını iyice çıkarsın istiyordur. Üzme kendini. Allah büyük...
YaaaaaaaaBuay çok umudum vardı hamileyim sandımregl okdum bende 5 gun önce erken 35 günde bir olurdum 31 ci gününde oldum cuma gununu bekliyodum ama belirtiler aynı hamilelik gibiydi nese abla senide üzmiyim bugün modum çok düşük
Geçti bitanem yapcak birsey yok ❤Yaaaaaaaa
Önümüzdeki aylara inşallahGeçti bitanem yapcak birsey yok ❤
Oda 1 haftada geç ediyo ama olsun belki duzelme olur belkide korona aşısından kaynaklıdır beni etkilemedi aksine düzeltti gibiÖnümüzdeki aylara inşallah
En azından adet oluyorsun yaa valla ben kürtajtan beri 2 bucuk 3 ay olcak daha adet olmadım doğru dürüst.
Aralarda ufak kanama gibi şey oldu 2 kere birdaha yok. Bir haftaya tarlusal başlıcam
Hiçbilmiyorumki kuzum yaa. Doktor demişti 20 40 gün arasında gelir. Gelmezse görüşelim demişti. Gitmedimde hiç üstüne düşmedim of bıktım artık. Gelirse gelir gelmezse gelmesin dedim aman. Ama 3 ay oluypr artık bakıyım gelmezse ilaç yazdırmaya gitcem yakında sağlık ocağına bir kan verir tarlusal alırım. Doktorun yapacağıda bu zatenOda 1 haftada geç ediyo ama olsun belki duzelme olur belkide korona aşısından kaynaklıdır beni etkilemedi aksine düzeltti gibi
Aynennn doktorunda yapacağı oo adet olsak dert olmasak dert kuzumm inan bende çok yoruldum ama dün gece bi kahverengilesti adetim daha ilk gününden aslada olmazdı 4cü gününde olurdu kahve aklımı gelmiyorda değill bebek işiHiçbilmiyorumki kuzum yaa. Doktor demişti 20 40 gün arasında gelir. Gelmezse görüşelim demişti. Gitmedimde hiç üstüne düşmedim of bıktım artık. Gelirse gelir gelmezse gelmesin dedim aman. Ama 3 ay oluypr artık bakıyım gelmezse ilaç yazdırmaya gitcem yakında sağlık ocağına bir kan verir tarlusal alırım. Doktorun yapacağıda bu zaten
Nasıl geliyor azmı. Rengi kahverengimiAynennn doktorunda yapacağı oo adet olsak dert olmasak dert kuzumm inan bende çok yoruldum ama dün gece bi kahverengilesti adetim daha ilk gününden aslada olmazdı 4cü gününde olurdu kahve aklımı gelmiyorda değill bebek işi
Azda değil aslında yoğun geldi ama nebilem kafam karışıkk ama sanmıyorum belkide spor etkilendi sürekli yürüyüş yapıncaNasıl geliyor azmı. Rengi kahverengimi
Bi takip et bakalım kırmızı değilse rengi olabilirAzda değil aslında yoğun geldi ama nebilem kafam karışıkk ama sanmıyorum belkide spor etkilendi sürekli yürüyüş yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?