Niye yordu bu hayat kuzu seni ..ama ama izin verme tatlım ya
Buay çok umudum vardı hamileyim sandım regl okdum bende 5 gun önce erken 35 günde bir olurdum 31 ci gününde oldum cuma gununu bekliyodum ama belirtiler aynı hamilelik gibiydi nese abla senide üzmiyim bugün modum çok düşük

Sen üzüldüğün için üzüldüm canım...daha zamanı var demek ki bebeğinin o vaktini bekliyor.. umudunu yitirmemelisin. Eninde sonunda tüm vaktini alacak çocuğun ...belki annem bugünlerin tadını iyice çıkarsın istiyordur. Üzme kendini. Allah büyük...

Reactions: Jou
Öyle tabiii haklısınn

Yaaaaaaaa

Geçti bitanem yapcak birsey yok ❤
Önümüzdeki aylara inşallah
En azından adet oluyorsun yaa valla ben kürtajtan beri 2 bucuk 3 ay olcak daha adet olmadım doğru dürüst.
Aralarda ufak kanama gibi şey oldu 2 kere birdaha yok. Bir haftaya tarlusal başlıcam

Oda 1 haftada geç ediyo ama olsun belki duzelme olur belkide korona aşısından kaynaklıdır beni etkilemedi aksine düzeltti gibi

Oda 1 haftada geç ediyo ama olsun belki duzelme olur belkide korona aşısından kaynaklıdır beni etkilemedi aksine düzeltti gibi
Hiçbilmiyorumki kuzum yaa. Doktor demişti 20 40 gün arasında gelir. Gelmezse görüşelim demişti. Gitmedimde hiç üstüne düşmedim of bıktım artık. Gelirse gelir gelmezse gelmesin dedim aman. Ama 3 ay oluypr artık bakıyım gelmezse ilaç yazdırmaya gitcem yakında sağlık ocağına bir kan verir tarlusal alırım. Doktorun yapacağıda bu zaten

Aynennn doktorunda yapacağı oo adet olsak dert olmasak dert kuzumm inan bende çok yoruldum ama dün gece bi kahverengilesti adetim daha ilk gününden aslada olmazdı 4cü gününde olurdu kahve aklımı gelmiyorda değill bebek işi

Nasıl geliyor azmı. Rengi kahverengimi

Azda değil aslında yoğun geldi ama nebilem kafam karışıkk ama sanmıyorum belkide spor etkilendi sürekli yürüyüş yapınca
Bi takip et bakalım kırmızı değilse rengi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…