- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.861
Ahh keşkee ne iyi olurduMiss gibi demiiikeske olsan sende otururdu orman manzarasına bakar konuşurduk
Olacak belkiAhh keşkee ne iyi olurdu
Yeriimm seniiBelkide bellimi olur
Bende seni canım benimmYeriimm senii
Napamm valla sofra bulaşık herif uğraş dur@zorunlunickCookiie @ASSOSyal @Buralardutluuugdu @MssPARE Seker portakali
Oooooo gençlerrr nerdesinizz yavvvv napiyinizzzz
Hahahaha aynı bensin yeminlen kızzzzBende seni canım benimm
Yarın ne yemek yapcan ay artık akşam yemeğini yer yemez yarınki yemek aklıma geliyor
Kocişin rahat bırakmıyiiiii bacumuuuNapamm valla sofra bulaşık herif uğraş dur
Kızzz uyuy sıkıldım uyandırmaya çalişimmKocişin rahat bırakmıyiiiii bacumuuu
Ay dimi yaa ben yulaflı tost yemekten helak oldun yarın normal tam buğdayla yapcam çıtır çıtır yicem sabahHahahaha aynı bensin yeminlen kızzzz
Kafam yoruldu ya yrmek düşünmekten adam eve olmasa okadar rahatlıyoki yemek derdim olmuyo kendime otursam miss gibi tost yaparım valla
Ay benimkide uyuyr bende gidiyim cay koyuyımda uyandırayımKızzz uyuy sıkıldım uyandırmaya çalişimm
Uyandır masterchef izleyinnnKızzz uyuy sıkıldım uyandırmaya çalişimm
Evetttt bugün kurufasulye pilav yaptım askumm sen ne yaptın örnek olur yee çutur çutur toatu miss gibiiAy dimi yaa ben yulaflı tost yemekten helak oldun yarın normal tam buğdayla yapcam çıtır çıtır yicem sabah
Valla bende öyle canım olmasa kendime illa birşey bulurum ama olunca mecbure
Kıskandınnnn dimiiiAy benimkide uyuyr bende gidiyim cay koyuyımda uyandırayım
Keşke izleseee anca aksiyon filmi izliyoruzUyandır masterchef izleyinnn
Evetttt bugün kurufasulye pilav yaptım askumm sen ne yaptın örnek olur yee çutur çutur toatu miss gibii
Bende bugün bonfile patatesnpüre pilav yapmıştım. Pilav kaldı yarın yanına kuru yapayım bende yada nohut mağdemUyandır masterchef izleyinnn
Evetttt bugün kurufasulye pilav yaptım askumm sen ne yaptın örnek olur yee çutur çutur toatu miss gibii
Akşama kadar zaten sıkılıyoruz bide gelip uyuyolarCanım sıkıldı
He valla illa yarım saay 40 dk uyur senindemi öyleAkşama kadar zaten sıkılıyoruz bide gelip uyuyolar
Keşke yarım saat 40 dk uyusa en aşağı bir buçuk saat uyuyooHe valla illa yarım saay 40 dk uyur senindemi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?