Bende seni canım benimm
Yarın ne yemek yapcan ay artık akşam yemeğini yer yemez yarınki yemek aklıma geliyor
Hahahaha aynı bensin yeminlen kızzzz
Kafam yoruldu ya yrmek düşünmekten adam eve olmasa okadar rahatlıyoki yemek derdim olmuyo kendime otursam miss gibi tost yaparım valla

Hahahaha aynı bensin yeminlen kızzzz
Kafam yoruldu ya yrmek düşünmekten adam eve olmasa okadar rahatlıyoki yemek derdim olmuyo kendime otursam miss gibi tost yaparım valla
Ay dimi yaa ben yulaflı tost yemekten helak oldun yarın normal tam buğdayla yapcam çıtır çıtır yicem sabah
Valla bende öyle canım olmasa kendime illa birşey bulurum ama olunca mecbure

Reactions: Jou
Kızzz uyuy sıkıldım uyandırmaya çalişimm
Uyandır masterchef izleyinnn
Ay dimi yaa ben yulaflı tost yemekten helak oldun yarın normal tam buğdayla yapcam çıtır çıtır yicem sabah
Valla bende öyle canım olmasa kendime illa birşey bulurum ama olunca mecbure
Evetttt bugün kurufasulye pilav yaptım askumm sen ne yaptın örnek olur yee çutur çutur toatu miss gibii

Uyandır masterchef izleyinnn

Evetttt bugün kurufasulye pilav yaptım askumm sen ne yaptın örnek olur yee çutur çutur toatu miss gibii
Bende bugün bonfile patatesnpüre pilav yapmıştım. Pilav kaldı yarın yanına kuru yapayım bende yada nohut mağdem

Ayyyy sayfada bim reklamında halley çıkıp duruyor yaa deli olucam diyet yapıyoz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…