- 25 Ağustos 2019
- 62.589
- 120.253
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.841
Dun baya kırmıxıydı gece kahverengileşti anamm herşey olabilirrBi takip et bakalım kırmızı değilse rengi olabilir
Dur bakalım nolcak zamanla kuzumDun baya kırmıxıydı gece kahverengileşti anamm herşey olabilirr
Yok bebeğimm cumartesi olsaydım hamile değilsem keşkee cumartesi biz eşimle gidicektik istanbula doktorum orda çünkü iş saati için uymadı birdahaki aya kaldı askımmDur bakalım nolcak zamanla kuzum
Tüpe başlıcakmısın bu ay kuzum
Anladım kuzum herşeyd bir hayır vardır rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyorYok bebeğimm cumartesi olsaydım hamile değilsem keşkee cumartesi biz eşimle gidicektik istanbula doktorum orda çünkü iş saati için uymadı birdahaki aya kaldı askımm
Aynnennn kuzumm senin içinde öyleAnladım kuzum herşeyd bir hayır vardır rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor
Yemek yedik mutfağı topladım otueuyorum kuzum öyle valla burası baua boş bu aralar bende bakıyorum bakıyorum kimse yazmıyorbebeklinick Cookiie ASSOSyal D u t MssPARE Seker portakali
Oooooo gençlerrr nerdesinizz yavvvv napiyinizzzz
Evett yaaa bende diyorumm acaba bana mı bildirim gelmiyo bi bakiyorum en son ben yazmışımYemek yedik mutfağı topladım otueuyorum kuzum öyle valla burası baua boş bu aralar bende bakıyorum bakıyorum kimse yazmıyor
Evet evet bende arada öyle oluyorEvett yaaa bende diyorumm acaba bana mı bildirim gelmiyo bi bakiyorum en son ben yazmışım
Napem masterchefe bakıyoruzz bebişim sen napıyorsunEvet evet bende arada öyle oluyorsen napıyosun
Oturuyorum sessiz sessiz çokngüzel yağmur yağıyorNapem masterchefe bakıyoruzz bebişim sen napıyorsun
Geldimi oraya kızzz burda gunduz saat 2 3 arasi kiyamet koptuuOturuyorum sessiz sessiz çokngüzel yağmur yağıyor
Aaa o kadarmı o saatlerde burda hafif çiledi geçti şimdi yağıypr sakin sakin amaGeldimi oraya kızzz burda gunduz saat 2 3 arasi kiyamet koptuu
Dolu yağdı hemde aşkumm valla bianda hava karardıı gökgürültülü oldu kıyamet koptu eşimde o sesten uyandıAaa o kadarmı o saatlerde burda hafif çiledi geçti şimdi yağıypr sakin sakin ama
Oo maşallah yok gelemedi burayaaDolu yağdı hemde aşkumm valla bianda hava karardıı gökgürültülü oldu kıyamet koptu eşimde o sesten uyandı
Sana dicektim geldimi orayada gelmemiş demekki şimdi yağıyor hava buzbuz
Miss gibi demiiiOo maşallah yok gelemedi burayaaay ama ne güzel al çayını otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?