- 28 Haziran 2011
- 63.704
- 159.912
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.421
Yerim seni aktif ol bananeCatlak-kurabiye ASSOSyal ya kızlar Jou ile beni karıştırıyormuşsunuz ya güldürdünüz beni Rabbim de sizi güldürsün emi anlaşalım Jou ile aynı anda aktif olmayak bari
Bende yakam ya efkar anca öyle gider belki çifter çifter hemdeAy o kadar haklısın ki abla valla bir cigarada ben yakam
Isırırım kız kirazlardanYerim seni aktif ol banane
ŞapşikIsırırım kız kirazlardan
Aslında hep aktifim ama hepte yokum
Şiiiştttt cügara falanAy o kadar haklısın ki abla valla bir cigarada ben yakam
Valla ne olsun eşim fransaya gitti bende dedesigilin evde onlarla beraber kaliyorum temizlik kahvalti yaptik aksam yemegini de hazir ettik oturuyoruzİyiyim canım çok şükür börek sardım şimdi halamı davet edicem çaya epeydir görüşmüyoruz çok yakın oturmamıza rağmen
Sen nasılsın nevat ne yok
Kuzuumm niye kızdın senŞiiiştttt cügara falan
Beni niye sevmiyin öyleeeKuzuumm niye kızdın sen
Kiiiizzzzzzzzzz seni nasıl sevmeyebilirim acabaaaa kuzulu kuzuuuuBeni niye sevmiyin öyleee
Kiraz benumduuuu huuhhhhKiiiizzzzzzzzzz seni nasıl sevmeyebilirim acabaaaa kuzulu kuzuuuu
Fistuk ezmem seni bala batırır yerim benKiraz benumduuuu huuhhhh
Canumm canummm bitanemm sen nasılsın yarışma başlamış gene
Ooyyyyy fustuklu ezme hele sensin bile sosyommFistuk ezmem seni bala batırır yerim benminik kuzuyuda çerez niyetine ısırırım evet başladı valla hızlı geciyo
Hahha kıskandık bak hele,Lilililililililililiii bana daha yakınn huuuhhh ben giderimmmm
Sütlü Naciye kim kızGelin bebişlerim patatesli sigara börüşü
Birde sütlü naciye midir nedir ondan var
Ayy bu jouu kafaları yaktı geçti yaCatlak-kurabiye ASSOSyal ya kızlar Jou ile beni karıştırıyormuşsunuz ya güldürdünüz beni Rabbim de sizi güldürsün emi anlaşalım Jou ile aynı anda aktif olmayak bari
HuuhhhHahha kıskandık bak hele,
Hahahah değiştirecem vallaha söz kuzularımmmmSütlü Naciye kim kız
Sütlüyse güzeldir
Ayy bu jouu kafaları yaktı geçti yagünü gelince değiştirecek bakalım
Ooyyyyy fustuklu ezme hele sensin bile sosyomm
Isirrr teyzoşu totosu az bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?