- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.401
Olur kusum batmalar karına adet sancısı gibi sancılar girer anlık. Endişelenme çok dayanılmayacak gibi ve kanamalı olmadığı süreceIyi olmaya çalışıyorum bitanem batmalarık var bayada ağrıyo muhlama etti annem canım istedii ama başladı bulantı
İyiyim pericim. Okula devam şu anda pozitif öğrencimiz yok. Olursa sınıfları kapatıyorlar. Sen nasılsın güzelimNasılsın ablacımOkula devammı hastalıklar okullarda baya var diye duyuyorum
Aynenn geldi galiba ama ara ar abulantım oluyo daha erken fgibi bulantı 6 haftalık olmadık nebilimm ama iyi ya kahve geliyo hep o benim icin önemlii gercekten 1 de tekrar gidicem acileOlur kusum batmalar karına adet sancısı gibi sancılar girer anlık. Endişelenme çok dayanılmayacak gibi ve kanamalı olmadığı sürece
Oh oh aşermeler başlamışağır gelmiştir biraz canım
Oyy börek mi varrNapıyorsun tatlımı tatlı kurbişim
Lilililililililililiii bana daha yakınn huuuhhh ben giderimmmmOyy börek mi varr
Hayde yürüyün bugün periye gidiyoruz kahvaltıya
Oyy kiyamiyo ya karısına ya kıyamamHeee vallaaaha uyudum ama o biçim bide eşim açmış dün doğalgazı buz gibi hava üşümiyim diye uyandum aşkoo gözler şiş
Evett ayaklarım üşüdü iki corap giymeme ragmen annem dedi üşümemen lazım dedi demekki o an aklına yattı hemen açtı doğalgazıOyy kiyamiyo ya karısına ya kıyamam
Ay inşallah hiç olmasın bitsin gitsin şu illet yaa.İyiyim pericim. Okula devam şu anda pozitif öğrencimiz yok. Olursa sınıfları kapatıyorlar. Sen nasılsın güzelim
Gelin bebişlerim patatesli sigara börüşüOyy börek mi varr
Hayde yürüyün bugün periye gidiyoruz kahvaltıya
He beynimiz zaten yanmış iyice yansın tabiAa iyi barii ay olsun birdaha da tanışırdık
Yavvv diyorumkiii cocoda iki c var bende 2 tt var karıştırmasunlar yaaaaa değişicdm zaten gün geldimiCatlak-kurabiye ASSOSyal ya kızlar Jou ile beni karıştırıyormuşsunuz ya güldürdünüz beni Rabbim de sizi güldürsün emi anlaşalım Jou ile aynı anda aktif olmayak bari
İkimizde yeşiliz ya birde oda etkendir canımYavvv diyorumkiii cocoda iki c var bende 2 tt var karıştırmasunlar yaaaaa değişicdm zaten gün geldimi
Heaaa anne olmak mı yapsam daha doğurmadım çocuğuİkimizde yeşiliz ya birde oda etkendir canım
AhahhahaHeaaa anne olmak mı yapsam daha doğurmadım çocuğusarıya mı geçsemm
Yaniiii hahahaahhahahah o zaman bi zahmet resimden tanısınlarr resimelrdne bakıyolardı noldiiiiiAhahhaha
"anayımbenana" daha oturdu sanki
Teşekkür ederim canımAy inşallah hiç olmasın bitsin gitsin şu illet yaa.
İyiyim bende çok şükür napayımmarkete çıktım geldim. Her markete çıkışımda fiyatları gördükçe eve şok ola ola geliyorum
Ay o kadar haklısın ki abla valla bir cigarada ben yakamTeşekkür ederim canımşu an saglikliyiz tabi ruh sağlığımız ne zamana kadar iyi kalacak bilmiyorum. Zamlarla büyüyoruz çok şükür şoklarla hayat mücadelesine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?