Iyi olmaya çalışıyorum bitanem batmalarık var bayada ağrıyo muhlama etti annem canım istedii ama başladı bulantı
Olur kusum batmalar karına adet sancısı gibi sancılar girer anlık. Endişelenme çok dayanılmayacak gibi ve kanamalı olmadığı sürece
Oh oh aşermeler başlamış ağır gelmiştir biraz canım

Olur kusum batmalar karına adet sancısı gibi sancılar girer anlık. Endişelenme çok dayanılmayacak gibi ve kanamalı olmadığı sürece
Oh oh aşermeler başlamış ağır gelmiştir biraz canım
Aynenn geldi galiba ama ara ar abulantım oluyo daha erken fgibi bulantı 6 haftalık olmadık nebilimm ama iyi ya kahve geliyo hep o benim icin önemlii gercekten 1 de tekrar gidicem acile

İyiyim pericim. Okula devam şu anda pozitif öğrencimiz yok. Olursa sınıfları kapatıyorlar. Sen nasılsın güzelim
Ay inşallah hiç olmasın bitsin gitsin şu illet yaa.
İyiyim bende çok şükür napayım markete çıktım geldim. Her markete çıkışımda fiyatları gördükçe eve şok ola ola geliyorum

Ay inşallah hiç olmasın bitsin gitsin şu illet yaa.
İyiyim bende çok şükür napayım markete çıktım geldim. Her markete çıkışımda fiyatları gördükçe eve şok ola ola geliyorum
Teşekkür ederim canım şu an saglikliyiz tabi ruh sağlığımız ne zamana kadar iyi kalacak bilmiyorum. Zamlarla büyüyoruz çok şükür şoklarla hayat mücadelesine devam

Teşekkür ederim canım şu an saglikliyiz tabi ruh sağlığımız ne zamana kadar iyi kalacak bilmiyorum. Zamlarla büyüyoruz çok şükür şoklarla hayat mücadelesine devam
Ay o kadar haklısın ki abla valla bir cigarada ben yakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…