- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.581
Oh maşallah ne güzel işler etmişsin. Ayran içelimde ayrı düşmeyelim olmaz öyle şeyTemizlik yaptım dusumu aldım yemekte var dünden, yanına bi makarna yapıcam ohh bugün erkenciyimsizde ne var ne yok hanımlar beni pek etiketlemiyorsunuz bakıyorumda ayran içtik ayrımı düştük
Evett hemde 2 gün lük verdi bana olsun beeee nelerle dayanmadım ben bunada dayanırım inşaallahh progestanda ağrı yapiyodu aksama kadar bi agriyo bi agrimiyo uyutmuyoduda beniUyy prolutonmu verdi canım. Acısı yapılırken yokta. Ayağa kalktıktan sonra bie 5 dk iğne yerine sanki kesik atmışlargibi yanıyor. Ben sormuştumda yağlı bir ilaçnış o yüzdenmiş canım
Aynem öyle kuzum 2 güncük hemen biter giderEvett hemde 2 gün lük verdi bana olsun beeee nelerle dayanmadım ben bunada dayanırım inşaallahh progestanda ağrı yapiyodu aksama kadar bi agriyo bi agrimiyo uyutmuyoduda beni
Sizler içinde dua edicem bitaneemmAynem öyle kuzum 2 güncük hemen biter gider
Hadi inşallah hayırlısıyla bakalımYolunda çok şükür kese etrafında kanamam bittii cok azcık daha var dedi 2 gün daha vuruldunmu tamam dedi busefer proluton verdi bana doktorum kese büyüdü dedi 5+5 sin dedi pazartesi insallahh kalp atışını duyuycaz dedi
Sağol bebegim. Ben 3 ay boyunca bir gün arayla 2 ampul progestan oldum yatacak oturacak durumda değildim heryerim mosmordu ama yinede gülerek gidiyodum her iğneyeAaa proluton daha mı acı ediyo kızz olsunn beee dayanırımm nelere dayanmadım ben bunedir kii allaha şükürr senin için çok dua edicem herkes için kuzumm
Olmaz tabiiOh maşallah ne güzel işler etmişsin. Ayran içelimde ayrı düşmeyelim olmaz öyle şey
Güzel yüreklimm başı çektim sen geriden gelicez inşallah hepbirlikteSizler içinde dua edicem bitaneemm
Bende diyorum ben geldim topiğe kimse kalmıyorTemizlik yaptım dusumu aldım yemekte var dünden, yanına bi makarna yapıcam ohh bugün erkenciyimsizde ne var ne yok hanımlar beni pek etiketlemiyorsunuz bakıyorumda ayran içtik ayrımı düştük
Sıra sıra geliyoruzz kuzumm benimm bakk elbetki olcakk diyoruzz ve hepte öyle diycez hiç olmiycak diye birşey de yokGüzel yüreklimm başı çektim sen geriden gelicez inşallah hepbirlikte
Inşaallah minnoşummHadi inşallah hayırlısıyla bakalım
Ben geç uyananlardanım canımBende diyorum ben geldim topiğe kimse kalmıyorgerçi bende sabahın köründe geliyorum
Evett heralde galibaa canım napalım dayanırız onadaSağol bebegim. Ben 3 ay boyunca bir gün arayla 2 ampul progestan oldum yatacak oturacak durumda değildim heryerim mosmordu ama yinede gülerek gidiyodum her iğneyeben hiç proluton olmadım ama olanlar biraz daha agır diyodu
Evet kimse olmuyorBen geç uyananlardanım canım
Yok be erkej kalkıoö iştwn gelemiyorumEvet kimse olmuyoreskiden minnoş olurdu sabahın köründe kargalar pohunu yemeden uyanan artık oda evlendi uykusu ağırlaşır zamanla
Minnosprenses
Hıı bilemeyiz artık,Yok be erkej kalkıoö iştwn gelemiyorum
Tabikide öyle kuzum herşeyin bir zamanı var zamanı geldiğinde hiç anlamazsın bile oluvermişSıra sıra geliyoruzz kuzumm benimm bakk elbetki olcakk diyoruzz ve hepte öyle diycez hiç olmiycak diye birşey de yok
Ben şaşkınlık gözler şişTabikide öyle kuzum herşeyin bir zamanı var zamanı geldiğinde hiç anlamazsın bile oluvermiş
Şimdimi kızBen şaşkınlık gözler şiş
Evet kuzum eve gelene kadar geldiğimden beri hala gözlerim şişŞimdimi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?