- 25 Ağustos 2019
- 62.632
- 120.406
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.561
Gidicem 1bucukta randevu aşko iğne vuruldum son bugün sağlıkocağında evdeyim şimdi 1 saat sonra çıkicuzzBalsın sengittin mi bugün kontrole bakim
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel. Bize de yaz mutlaka tamam mı.Gidicem 1bucukta randevu aşko iğne vuruldum son bugün sağlıkocağında evdeyim şimdi 1 saat sonra çıkicuzzsende baldan tatluuu
Iki toto ustune otursam aciyii vallahaaHadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel. Bize de yaz mutlaka tamam mı.
İğneler fena yaaacıyorrrr acıyorrrr her dolu denedim geçmiyor
Ayyy Allah yardımcın olsun canım benim fobim var tırsıyorumIki toto ustune otursam aciyii vallahaa
Inşaallahh inşaallahh askumm haber veririmm
Abovvvvv bende çok korkardım vallaha evlendim yemediğim iğne kalmadı evlenince alışırsın aşkoAyyy Allah yardımcın olsun canım benim fobim var tırsıyorum
Bebişim azcık dinlen gıı evine alışsaydın önce biraz
Aferin canım
Bi dinlenseydin bari yafrum
Günaydın aşkom
Abovvvvv bende çok korkardım vallaha evlendim yemediğim iğne kalmadı evlenince alışırsın aşko
Sagol kuzum tabiki içerim oh misAfiyet olsun canım benimbenim yerime de iç
Afiyet şifa olsun Canım
Ben de kahvemi yenice bitirdim şimdi Müge izliyorum
Aynen canım neyse bu günler de geçecek elbetIki toto ustune otursam aciyii vallahaa
Inşaallahh inşaallahh askumm haber veririmm
Ay öyleyse hAklısın kuzumBenim suçum yok beyim istediyokda diyemedim
Alıştım mavişim temizlik ütü yapıom
Yolunda çok şükür kese etrafında kanamam bittii cok azcık daha var dedi 2 gün daha vuruldunmu tamam dedi busefer proluton verdi bana doktorum kese büyüdü dedi 5+5 sin dedi pazartesi insallahh kalp atışını duyuycaz dediJou Canım şimdi okudum doktora gittin mi hersey yolunda inşallah
Oh cok şükür kuzum hadi gözün aydınYolunda çok şükür kese etrafında kanamam bittii cok azcık daha var dedi 2 gün daha vuruldunmu tamam dedi busefer proluton verdi bana doktorum kese büyüdü dedi 5+5 sin dedi pazartesi insallahh kalp atışını duyuycaz dedi
Aaa proluton daha mı acı ediyo kızz olsunn beee dayanırımm nelere dayanmadım ben bunedir kii allaha şükürr senin için çok dua edicem herkes için kuzummOh cok şükür kuzum hadi gözün aydıniğnelere takılma sen acısı büyük evet ama etkisi cok biraz katlanıcaksın
Uyy prolutonmu verdi canım. Acısı yapılırken yokta. Ayağa kalktıktan sonra bie 5 dk iğne yerine sanki kesik atmışlargibi yanıyor. Ben sormuştumda yağlı bir ilaçnış o yüzdenmiş canımAaa proluton daha mı acı ediyo kızz olsunn beee dayanırımm nelere dayanmadım ben bunedir kii allaha şükürr senin için çok dua edicem herkes için kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?