Gidicem 1bucukta randevu aşko iğne vuruldum son bugün sağlıkocağında evdeyim şimdi 1 saat sonra çıkicuzz sende baldan tatluuu
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel. Bize de yaz mutlaka tamam mı.
İğneler fena yaa acıyorrrr acıyorrrr her dolu denedim geçmiyor

Reactions: Jou
Temizlik yaptım dusumu aldım yemekte var dünden, yanına bi makarna yapıcam ohh bugün erkenciyim sizde ne var ne yok hanımlar beni pek etiketlemiyorsunuz bakıyorumda ayran içtik ayrımı düştük

Jou Canım şimdi okudum doktora gittin mi hersey yolunda inşallah
Yolunda çok şükür kese etrafında kanamam bittii cok azcık daha var dedi 2 gün daha vuruldunmu tamam dedi busefer proluton verdi bana doktorum kese büyüdü dedi 5+5 sin dedi pazartesi insallahh kalp atışını duyuycaz dedi

Oh cok şükür kuzum hadi gözün aydın iğnelere takılma sen acısı büyük evet ama etkisi cok biraz katlanıcaksın

Oh cok şükür kuzum hadi gözün aydın iğnelere takılma sen acısı büyük evet ama etkisi cok biraz katlanıcaksın
Aaa proluton daha mı acı ediyo kızz olsunn beee dayanırımm nelere dayanmadım ben bunedir kii allaha şükürr senin için çok dua edicem herkes için kuzumm

Aaa proluton daha mı acı ediyo kızz olsunn beee dayanırımm nelere dayanmadım ben bunedir kii allaha şükürr senin için çok dua edicem herkes için kuzumm
Uyy prolutonmu verdi canım. Acısı yapılırken yokta. Ayağa kalktıktan sonra bie 5 dk iğne yerine sanki kesik atmışlargibi yanıyor. Ben sormuştumda yağlı bir ilaçnış o yüzdenmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…