- 25 Ağustos 2019
- 62.638
- 120.421
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.701
Aaaa progestan mesela kasıklarıma hep ağrı yaptıı geceler sabahları gündüzleriYok canım vurulduktan sonra bi 5 10 dk yanma yapıyor sanki o kadar başka birşey yok
KasıklAra ağrıyo bebekte yapar aşkım. OrAda ummalı bir çalışma var sonuçtaAaaa progestan mesela kasıklarıma hep ağrı yaptıı geceler sabahları gündüzleri
Evettt canımm orası oyle tabii ama ona vurulunca daha feci ediyordu tabiii kanı yok etmeye resmen yakmaya çalıştın bugün vuruldum progestan ensondu zaten baktım pek ağrılı yok ama tabi hep uzanınca yürüyünce gerçekten var ağrı nekadar zormuş dedim hamilelik adet ağrısından daha değişik be özgemm çok degişik nebilim hala inanamıyorum galiba yaKasıklAra ağrıyo bebekte yapar aşkım. OrAda ummalı bir çalışma var sonuçta
Maalesef canım içiciyimOooo yakıyormusunn cügaraben hayatımdahiç ağzuma almadum ha
Aaaa bak biomiyidum haaaa içmiyosam bile iç yerimeeeMaalesef canım içiciyim
Zor ve değişik şu yüzden bence korku veriyor insana canım.Evettt canımm orası oyle tabii ama ona vurulunca daha feci ediyordu tabiii kanı yok etmeye resmen yakmaya çalıştın bugün vuruldum progestan ensondu zaten baktım pek ağrılı yok ama tabi hep uzanınca yürüyünce gerçekten var ağrı nekadar zormuş dedim hamilelik adet ağrısından daha değişik be özgemm çok degişik nebilim hala inanamıyorum galiba ya
Ahahah içerim kıızAaaa bak biomiyidum haaaa içmiyosam bile iç yerimeee
Olsun oda iyi birşey bitanemm sen hep iyi ol lütfeennAhahah içerim kıızaz içiyorm canım ben 3 günde bir paket filan bide tedavilerimden önce bırakırım hamileliğim boyunca agzıma sürmedim istesem bırakıyorum da işte şu zıkkıma sığınıyorum
Evett allahımm sanada uğraştırmadan tez zamanda nasip etsin kuzumm beniimm hep kafaamı şeylerle yordum sanırım ondan olduZor ve değişik şu yüzden bence korku veriyor insana canım.
Ama gecicek gitcek bugünler inşallah sabret canım. 9 ay aonrasını düşün. Bu günler için çok bekledin
Rabbim her isteyene versin canımEvett allahımm sanada uğraştırmadan tez zamanda nasip etsin kuzumm beniimm hep kafaamı şeylerle yordum sanırım ondan oldu
9 ay sonr atabi gelsin uykusuz geceler
Sorma sınav bu bazen bazı şeyleri yaşamamız görmemiz gerekiyormuş ne bilim iyi yönden düşünebiliriz mesela öyle yaşamak bile hayırlısı öyleymiş dicezRabbim her isteyene versin canım
Neylerle yordun kız
Tabiki canım herşeyde bir hayır var herşeyin bir sebebi varSorma sınav bu bazen bazı şeyleri yaşamamız görmemiz gerekiyormuş ne bilim iyi yönden düşünebiliriz mesela öyle yaşamak bile hayırlısı öyleymiş dicez
Evet bitanemTabiki canım herşeyde bir hayır var herşeyin bir sebebi var
İnşallah kuzumm inşallahOlsun oda iyi birşey bitanemm sen hep iyi ol lütfeenn
Neyi ağzına almadinOooo yakıyormusunn cügaraben hayatımdahiç ağzuma almadum ha
Bak bakkk o degill degill cugara almadummNeyi ağzına almadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?