KasıklAra ağrıyo bebekte yapar aşkım. OrAda ummalı bir çalışma var sonuçta
Evettt canımm orası oyle tabii ama ona vurulunca daha feci ediyordu tabiii kanı yok etmeye resmen yakmaya çalıştın bugün vuruldum progestan ensondu zaten baktım pek ağrılı yok ama tabi hep uzanınca yürüyünce gerçekten var ağrı nekadar zormuş dedim hamilelik adet ağrısından daha değişik be özgemm çok degişik nebilim hala inanamıyorum galiba ya

Zor ve değişik şu yüzden bence korku veriyor insana canım.
Ama gecicek gitcek bugünler inşallah sabret canım. 9 ay aonrasını düşün. Bu günler için çok bekledin

Zor ve değişik şu yüzden bence korku veriyor insana canım.
Ama gecicek gitcek bugünler inşallah sabret canım. 9 ay aonrasını düşün. Bu günler için çok bekledin
Evett allahımm sanada uğraştırmadan tez zamanda nasip etsin kuzumm beniimm hep kafaamı şeylerle yordum sanırım ondan oldu
9 ay sonr atabi gelsin uykusuz geceler

Evett allahımm sanada uğraştırmadan tez zamanda nasip etsin kuzumm beniimm hep kafaamı şeylerle yordum sanırım ondan oldu
9 ay sonr atabi gelsin uykusuz geceler
Rabbim her isteyene versin canım
Neylerle yordun kız

Sorma sınav bu bazen bazı şeyleri yaşamamız görmemiz gerekiyormuş ne bilim iyi yönden düşünebiliriz mesela öyle yaşamak bile hayırlısı öyleymiş dicez
Tabiki canım herşeyde bir hayır var herşeyin bir sebebi var

Ay kızlar bal kabağı eşimin halası göndermiş. Ama ne kdar olduğunu bilmiyorum doğramış. Şimdi onları şekere yatırcam bir gece de. Az çok ne kadar şeker gider ben hiç yapmadım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…