- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.961
Sivilce için ilk defa duydum iyi ki geliyorduBende ergenlik sivilcesi için tarçınlı bir karışım yapardım. Oyy artık ömrüm boyunca tarçın yiyemem galiba dedimama yıllar geçince barıştık yeniden,
Antalya senhadi ya nerelisin merak ettim
Bilmiyorum ki seneler oldu. Ama yapıyorduk bi arkadaşlaSivilce için ilk defa duydum iyi ki geliyordu
Bu ara benimde istiyor yaa gerçekten hele geçen instada gördüm biri iyiki bir yapmış paylaşa paylaşa bir hal olduOff Bee ne didin sen öyle yaavalla uzun zamandır canım sütlaç istiyordu ama her süt almamda unutuyorum hahah
Ha yok kız o kadar çok şeetmiyor bazen aklıma gelip geri gidiyorBu ara benimde istiyor yaa gerçekten hele geçen instada gördüm biri iyiki bir yapmış paylaşa paylaşa bir hal oldu
Sen yarın süt alıp yap hemen bu aralar canın birşey çekmemesi gerek
Oy ben bozunca kimbilir neler olcakHa yok kız o kadar çok şeetmiyor bazen aklıma gelip geri gidiyordiyeti bozunca baya tatlıya doyurdum kendimi
Sende yorum yapsaydın çok güzel olmuş herhalde bize de gönder diye,
Ben Dut’tan daha iyiyim Emin olAhahah dut bana anlattı ama belki sana farklı şeyler anlatır nerden bileyim ben şinci
İstanbul canımAntalya sen
işte benden ondan tiksindim annem dedi o kadar sen içemezsin diye bende içerim dedim ama bir bardak zor içtim gerisini döktüm annem görmeden
Valla aklında kalan tüm tatlıları yapıyorsun diyeti bozuncaOy ben bozunca kimbilir neler olcak
O kadar samimiyetim yoktuki yazmadım biriey
Biraz geç gördüm mavimm
Sorun değil sadece kirginlik canım testim negatit çıktı...hayırdır canım bir sorun mu var
Geç bile kaldım
Geç bile kaldım
Evet çünkü hep haklı çıkıyor ben yine yapacağımı yapmış oluyorum tabiSırf haklı cikmasinediye demi
Bende iyiyim canım gönüller bir olsun geç olsa nolcakBiraz geç gördüm mavimmŞükür Allah a iyiyim sen nasilsin
Günaydın kuzucumGünaydın kızlar
günaydın canımGünaydın kuzucum
Günaydın @Yasnaz
Madammor
@cottonSeker portakali
ASSOSyal Cookiie
mavikelebek34 D u t
BlueBerry4268 Wilma11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?