- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.741
Görmediğini inanamıyorum ya da sonra yazarım diye unutmuş olabilirim canım. Maşallah demek yedi hafta olmuş ...Kalp atışını duymak ne heyecan verici Allah'a şükürler olsun. Bundan sonrası da inşallah çok güzel geçer.Ooyy ne iyi ettin abla pazartesi seni de etiket etmiştim aslında görmedun demekkiikalp atışını duyduk ablacım 7 haftalık olduk
Olsun abla gözden kaçar bazenn ama sen halimi gör ben heyecandan bayılcaktımm nefes kesildii kalbini daha doktor demeden gördüm benGörmediğini inanamıyorum ya da sonra yazarım diye unutmuş olabilirim canım. Maşallah demek yedi hafta olmuş ...Kalp atışını duymak ne heyecan verici Allah'a şükürler olsun. Bundan sonrası da inşallah çok güzel geçer.Allah esirgesin ikinizi de
Analar görür duyarOlsun abla gözden kaçar bazenn ama sen halimi gör ben heyecandan bayılcaktımm nefes kesildii kalbini daha doktor demeden gördüm ben
Çok çok şükürrAnalar görür duyarvarligina bin şükür.
Hiç sevmem bu kadını da Gulbeni deYeni resmim nasıl olmuş
Sen başkasınSen beni sev
Ben burdayımKızlarrrr nerdesiniz topiği unutmuşsunuz ya
Nasılsınız napıyorsunuz bi yoklama alalım
Jou Cookiie Wilma11 @Yasnaz Minnosprenses D u t Elhan MssPARE bebeklinick Catlak-kurabiye Madammor ASSOSyal BlueBerry4268 busrayln
Hergun içmeden duramayan bir bende varımKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
Catlak-kurabiye @N u r D u t @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk ASSOSyal bebeklinick MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
nasılsın canımBen burdayım
Şükür canım iyiyimnasılsın canım
BurdayımmKızlarrrr nerdesiniz topiği unutmuşsunuz ya
Nasılsınız napıyorsunuz bi yoklama alalım
Jou Cookiie Wilma11 @Yasnaz Minnosprenses D u t Elhan MssPARE bebeklinick Catlak-kurabiye Madammor ASSOSyal BlueBerry4268 busrayln
ne tarifiŞükür canım iyiyimdün giremedim tarifimi yaptım evi temizledim falan bugün buralıyım
ohh ne güzel ben akşama kadar çalışıyorum yineBurdayımmNe yapalım ev iş güç aynı eşim bugün yarım gün calıştı oda geldi tam oldu
Yemek yarışmasındaki tarifne tarifi
Benim herif de çalışıyoohh ne güzel ben akşama kadar çalışıyorum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?