- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.761
evde olsam bende katılmak istiyorum ama vaktim yokYemek yarışmasındaki tarif
evde olsam bende katılmak istiyorum ama vaktim yok
Unuttu herkes topiğiKızlarrrr nerdesiniz topiği unutmuşsunuz ya
Nasılsınız napıyorsunuz bi yoklama alalım
Jou @Hogwartss @Migim @Yasnaz Minnosprenses D u t @Elhan @MssPARE @kedilinick @Catlak-kurabiye @madammor @ASSOSyal @Mavera4268 @busrayln
tek değilmişim iyi bari zaten hiç bana vurmaz yarım gün tatiller şimdi yarın tatil ya normalde cumarteside çalışmıyorum kesin laf çarparlar akşam hadi iyisin 3 gün tatil diye sanki havadan 3 gün geldiBenim herif de çalışıyo
Işin gücün arksdaşlarla akşam etmekevde olsam bende katılmak istiyorum ama vaktim yok
Hadi yine iyisin benim herif yarında çalışıyotek değilmişim iyi bari zaten hiç bana vurmaz yarım gün tatiller şimdi yarın tatil ya normalde cumarteside çalışmıyorum kesin laf çarparlar akşam hadi iyisin 3 gün tatil diye sanki havadan 3 gün geldi
Benim herifte bugün tam gün çalışıcak oyle yarım marım diye bi gün yohhohh ne güzel ben akşama kadar çalışıyorum yine
Yarında izinliohh ne güzel ben akşama kadar çalışıyorum yine
Hadi yine iyisin benim herif yarında çalışıyo
Eneee benmki şanslı yav bugün yarım gün yarında izinliBenim herifte bugün tam gün çalışıcak oyle yarım marım diye bi gün yohh
ben yemek yapmayı sunumu falan seviyorum ama yemek için fırsat yok yapsamda kızım zaten birazdan yicez niye o kadar özeniyorsun diyorgüzel oluyo ya
yok canım çok şükür tatil laf vuruyorlar tabi sen gel diyeYarında izinlisen yarında mı calısıyosun
ohhh missss ne güzelEneee benmki şanslı yav bugün yarım gün yarında izinliCumartesi pazar mesai yazmazlarsa evde
Bırak dinleme tatilmiş hakkın yaniyok canım çok şükür tatil laf vuruyorlar tabi sen gel diye
uzan sen uzan ama boş bırakmışsın burayı görüyorum seni diğer topiklerdeUnuttu herkes topiği
Ben uzanmaya devam beybitoommm
Sen napiiyinnn
anaaammmmm görende hergün çıkıyorum sancak haftada bir iki kızIşin gücün arksdaşlarla akşam etmek
gelmem tabikiBırak dinleme tatilmiş hakkın yani
Yarın izinli bak sadece yarım gün yapmıyolarEneee benmki şanslı yav bugün yarım gün yarında izinliCumartesi pazar mesai yazmazlarsa evde
İnşallah hayatımben yemek yapmayı sunumu falan seviyorum ama yemek için fırsat yok yapsamda kızım zaten birazdan yicez niye o kadar özeniyorsun diyorartık inşaAllah evlenince kendi evimde yaparım
mesai yazsalar bari ekstra çalışma oluyor çünküHadi yine iyisin benim herif yarında çalışıyo
Evett kimse gelmiyo pek kimsede yok bende şeeyy edemiyorummuzan sen uzan ama boş bırakmışsın burayı görüyorum seni diğer topiklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?