- 25 Ağustos 2019
- 62.693
- 120.625
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.781
Oda haftasonu işteeeeanaaammmmm görende hergün çıkıyorum sancak haftada bir iki kız
Denmez tabi canım biliyorumgelmem tabikihakkım olan çok şey varda işte diyemiyorsun işte
işçiyiz bacım napalımBenim herifte bugün tam gün çalışıcak oyle yarım marım diye bi gün yohh
Kurumdan kuruma değişiyor canımYarın izinli bak sadece yarım gün yapmıyolar
Oda iyi kafa dinleyici işte ohh missssişçiyiz bacım napalımçok şükür arayan yok herkes tatil moduna girmiş
İnşallah yazarlarmesai yazsalar bari ekstra çalışma oluyor çünkü
Fabrikalarda öyle canım ama bayramdan sonraya 3hafta izne cıkıyolar o cok iyiKurumdan kuruma değişiyor canım
hahaahhaaa cidden mi bana dese sende yap seninkileri de görelim derdimİnşallah hayatımbenimki de yarışma olmasa böyle marifetlerini göreceğimiz yok diyo
gözüm üstündeEvett kimse gelmiyo pek kimsede yok bende şeeyy edemiyorumm
inşaAllahİnşallah yazarlar
aynen tadını çıkarıyorum napıyım bu kalan bekarlarda evlenirse hepten yalnız kalıcam onlarda evlenmeden iyice geziyimOda haftasonu işteeeehayatını yaşa beee bugünleri dahagöremicenn
aynen valla iyi oluyor böyleOda iyi kafa dinleyici işte ohh missss
Dedim ki ben sana kimseye göstermediğim başka marifetler gösteriyom naaaabeerrrhahaahhaaa cidden mi bana dese sende yap seninkileri de görelim derdim
Jahahahahaha evettt iyi fikir baakaynen tadını çıkarıyorum napıyım bu kalan bekarlarda evlenirse hepten yalnız kalıcam onlarda evlenmeden iyice geziyim
whuuuuuuuuu bak sennnn adam beklemiyordur bunuDedim ki ben sana kimseye göstermediğim başka marifetler gösteriyom naaaabeerrr
Dedim ki ben sana kimseye göstermediğim başka marifetler gösteriyom naaaabeerrr
Akşama göster bi bakalım dediwhuuuuuuuuu bak sennnn adam beklemiyordur bunu
Gösterdinmi leeennnn habu dut u geçmek mümkün değiillAkşama göster bi bakalım dedi
GösterdimGösterdinmi leeennnn habu dut u geçmek mümkün değiill
Şükür Allah a mavişimmKızlarrrr nerdesiniz topiği unutmuşsunuz ya
Nasılsınız napıyorsunuz bi yoklama alalım
Jou @Hogwartss @Migim @Yasnaz Minnosprenses D u t @Elhan @MssPARE @kedilinick @Catlak-kurabiye Madammor @ASSOSyal @Mavera4268 @busrayln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?