Ayy Allah yardımcın olsun canım çok yoğunsun

Ben biraz rahatsızlandım yeni atlatıyorum hastalık enerjisi vermeyeyim sana Allah korusun

Gelişin her şeyi unutturdu ...öperim narin yüreğinden .
Allah razı olsun Elhancım, iki günlük dünya kötü olan ne varsa herşeyi unutmaya çalışalım ki iyiliklerimiz kalacak bu dünyada

Aslında ben sana küsmüştüm, bize haber vermeden gittin diye ama hasi affettim kıyamadım gene özledik bizde tabi seni cadı coco

harikayım canım bomba gibiyim
sen nasılsın karar verdiniz mi yarın için
Verdikk bitanemm yarın gitcez vailand a isfanbul yani bilirsin alışveriş yapcam kendim için hamilelik tayt falan alcam üstüme bolluk birşeyler alcam sonra kv de bigün kalcaz pazar günü anneme gidicezz akşam evimize dönecez

yarında berabersiniz yani canım iyi olmuş hazır gelmişken alırsın ihtiyaçlarını sizin oralar alışveriş konusunda nasıl bilmiyorum burda her şey elimizin altında

yarında berabersiniz yani canım iyi olmuş hazır gelmişken alırsın ihtiyaçlarını sizin oralar alışveriş konusunda nasıl bilmiyorum burda her şey elimizin altında
Yaa burdada baya var mağaza ama waikiki küçük istediğim birşeyi bulamıyorum ve isfanbul çok büyük çeşit çeşit buluyorsun alışmışız hep orda ediyoruz alışverişi herşeyden wailand a bakıyoruz evlendiğimizden beri oraya gidiyoruz hep 1gün daha beraberizz kopamıyoruzz

baya alışmışsınız demek birbirinize

tamam tamam çok seviyorsun ayrılmak istemiyorsun ama o gidiyor üzülme bu kadar yine gelir
Tabiiii gelirrr napcei evinde orda 3 adamla uğraşıyor burda 2 kişiyle oyy allahım yinede allah razı olsun ya baktı bugüne kadar bize takılıyoruz böylee bazen hormin tavan ediyor

Ohoooo süper plan iki gram tatilde

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…