- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.940
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.601
Yazamadım size de ama canım sıkıldı ondan perim hiç aklımda yoktu kapatmak bir anda geldiler banadaBiliyorum azsızın kapadın kapıları çektin gittin
Öyle dayanamazson tabii bizsizliğe
Merhaba kokoşumASSOSyal @kedilinick Cookiie @Buralardutluuugdu Jou @Yasnaz @MssPARE Elhan Catlak-kurabiye
nasılsınız kknın güzel gacıları
Gelişin her şeyi unutturdu ...öperim narin yüreğinden .Yazamadım size de ama canım sıkıldı ondan perim hiç aklımda yoktu kapatmak bir anda geldiler banada
Gel sarılalım öpelim barışalım
Hahah gidiyor mu ki gözümüzün önündensus hatırlatma
Vuhuuuu
Ayy Allah yardımcın olsun canım çok yoğunsunMerhaba kokoşum
İyi akşamlar
Az önce nöbetten geldim. Çırak öğrencilerin çevrim içi dersleri var. Mola verdik şimdi. Haftanın en yoğun günü bugün size katılamadım canım. İnşallah iyisinizdir. Bol enerjili bir akşam diliyorum. Bende pek kalmadı kimden alsam ki
Allah razı olsun Elhancım, iki günlük dünya kötü olan ne varsa herşeyi unutmaya çalışalım ki iyiliklerimiz kalacak bu dünyadaGelişin her şeyi unutturdu ...öperim narin yüreğinden .
Aslında ben sana küsmüştüm, bize haber vermeden gittin diye ama hasi affettim kıyamadım geneİyiyim şükür balım ağır misafirim vardı bakanım buraya hiç
Zamanla geçer canım dikkat et kendine
Oooo canım benim
İyiyim zorunlum profil olmasa tanıyamayacaktım
Hoşbuldum durum nasılsın neler yapıyorsun
Bir dün galiba kuzum ama bakamadım buralara. Nasılsın özledim hepinizi
Canım benim üyelik iptali yapmıştım bir süre dinlendim geldim dayanamadım hasretinize
Çok şükür canım bende iyiyim
günaydın canımRöööööörrrrrraaaaaaayyyyydddddduuuuuunnnnn
Nasılsın kuzum bugün cumagünaydın canım
harikayım canım bomba gibiyimNasılsın kuzum bugün cuma
Verdikk bitanemm yarın gitcez vailand a isfanbul yani bilirsinharikayım canım bomba gibiyim
sen nasılsın karar verdiniz mi yarın için
yarında berabersiniz yaniVerdikk bitanemm yarın gitcez vailand a isfanbul yani bilirsinalışveriş yapcam kendim için hamilelik tayt falan alcam üstüme bolluk birşeyler alcam sonra kv de bigün kalcaz pazar günü anneme gidicezz akşam evimize dönecez
Yaa burdada baya var mağaza ama waikiki küçük istediğim birşeyi bulamıyorum ve isfanbul çok büyük çeşit çeşit buluyorsun alışmışız hep orda ediyoruz alışverişi herşeyden wailand a bakıyoruz evlendiğimizden beri oraya gidiyoruz hepyarında berabersiniz yanicanım iyi olmuş hazır gelmişken alırsın ihtiyaçlarını sizin oralar alışveriş konusunda nasıl bilmiyorum burda her şey elimizin altında
baya alışmışsınız demek birbirinizeYaa burdada baya var mağaza ama waikiki küçük istediğim birşeyi bulamıyorum ve isfanbul çok büyük çeşit çeşit buluyorsun alışmışız hep orda ediyoruz alışverişi herşeyden wailand a bakıyoruz evlendiğimizden beri oraya gidiyoruz hep1gün daha beraberizz kopamıyoruzz
Sormaabaya alışmışsınız demek birbirinize
tamam tamam çok seviyorsun ayrılmak istemiyorsun ama o gidiyor üzülme bu kadar yine gelirSormaa
Tabiiii gelirrr napcei evinde orda 3 adamla uğraşıyor burda 2 kişiyletamam tamam çok seviyorsun ayrılmak istemiyorsun ama o gidiyor üzülme bu kadar yine gelir
DayanamamkiYazamadım size de ama canım sıkıldı ondan perim hiç aklımda yoktu kapatmak bir anda geldiler banada
Gel sarılalım öpelim barışalım
Ohoooo süper planVerdikk bitanemm yarın gitcez vailand a isfanbul yani bilirsinalışveriş yapcam kendim için hamilelik tayt falan alcam üstüme bolluk birşeyler alcam sonra kv de bigün kalcaz pazar günü anneme gidicezz akşam evimize dönecez
Hahah sorma 2 gr yürümekten yorulmasa iyiOhoooo süper planiki gram tatilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?