- 28 Haziran 2011
- 63.793
- 160.087
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.581
Amaaan gano reklamı yapiyordu dutumNeydi ki
Gano ne lenAmaaan gano reklamı yapiyordu dutum
Tabiiii içelummKk ya olan görevimizi de yerine getirmeyelim mi yani
Mune bize madalya takacakTabiiii içelummgidişineee
Hahahahaha mune deme bana bikere banlandığımda yeniydim burda konusuyodum bi baktım mune burda kızlarla konuşuyorr benim bir kaçışım var sosyomm anlatamamm banlancam diyede tırstım haa sonra alıştım tabiiMune bize madalya takacakşuan gözleri yaşlı bence
Ilk bende korkuyordum birşey deerse diye pamuğum ama sonra bi baktım bal gibi bi hatun, şekerden tatliHahahahaha mune deme bana bikere banlandığımda yeniydim burda konusuyodum bi baktım mune burda kızlarla konuşuyorr benim bir kaçışım var sosyomm anlatamamm banlancam diyede tırstım haa sonra alıştım tabii
Heee kızzz gerçektende öyle sonra sonra tanıdımm tabiiIlk bende korkuyordum birşey deerse diye pamuğum ama sonra bi baktım bal gibi bi hatun, şekerden tatli
Allah razı olsun canım benimOyy maşallah güzel minnoşa canım benim çok sevindim bunu çok hakettin
Bende kışı ve ilkbaharı seviyorum yazı hiç sevmiyroum canım. İlkbahardada böyle bütün ağaçlarda çicek açıyor falan ya bayılıyorum
Hahah bende ettim elfeda yafrum ceylanŞikâyet ettim uçtu bay bay
Gözlerim felç geçirdiydi allahın cezasıBizim geçenki cıbıldak ablaya ne oldu ki geri gelmemiştir herhalde kalıcı olarak atmışlardır
Hahah manzara enkaz altında kalmıştıGözlerim felç geçirdiydi allahın cezası
Amin canım benim inşalkahAllah razı olsun canım benimsevinçlerimiz ortak olsun birlikte kutlayalım inşallah
Hee ya ama son baharda ağaçlar da çok güzel oluyor her renk yaprak var bende o görüntüye aşık oluyorum
Hahah manzara enkaz altında kalmıştı
İyiyim şükür balım ağır misafirim vardı bakanım buraya hiçİyim kuzum sen nasılsın bakalım napıyosun
Zamanla geçer canım dikkat et kendineCocommmm ben uzanıyoree biraz bel ağrım var sabah beri
Oooo canım benimBirliktelik enerjisiyle çıkar bir şeyler
Özel bir isteğim yok tatlım
İyiyim zorunlum profil olmasa tanıyamayacaktımİyiyim coconat sen ?
Hoşbuldum durum nasılsın neler yapıyorsunOoo hoş geldin
Bir dün galiba kuzum ama bakamadım buralara. Nasılsın özledim hepiniziCoco sen ne zaman geldin
Canım benim üyelik iptali yapmıştım bir süre dinlendim geldim dayanamadım hasretinizeOoo cocommm nerelerdesin yahı hiç karşılaşmıyoruz
Çok şükür canım bende iyiyimİyidir canım seni sormalı
Biliyorum azsızın kapadın kapıları çektin gittinİyiyim şükür balım ağır misafirim vardı bakanım buraya hiç
Zamanla geçer canım dikkat et kendine
Oooo canım benim
İyiyim zorunlum profil olmasa tanıyamayacaktım
Hoşbuldum durum nasılsın neler yapıyorsun
Bir dün galiba kuzum ama bakamadım buralara. Nasılsın özledim hepinizi
Canım benim üyelik iptali yapmıştım bir süre dinlendim geldim dayanamadım hasretinize
Çok şükür canım bende iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?