- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.650
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.561
Heee tamamm kuzumm benim kv de girmesi lazım emara biara cok boğuldu duramadı şimdide girmek istemiyorr girse iyi olcak belida rahatsız başı hep ağrıyorrEmar gibi bişey canm damardan radyasyonlu bi ilaç verip cekim yapıcaklar tiroitlere
Evett ben kışı seviyorumNee kış geliyo diye sevinmek mii
Gittim kuzum haftaya tekrar gitcem
Aminn cümlemiz için inşallah kuzumGüzel bi düsünce kuzum herşeyin hayırlısı olsunn
Mecbur giricek canm. Ben bekarken beynimde sıvı vardı 8 ay boyunca emara girdim her ay kontrol için. Ondan dolayı alışığımHeee tamamm kuzumm benim kv de girmesi lazım emara biara cok boğuldu duramadı şimdide girmek istemiyorr girse iyi olcak belida rahatsız başı hep ağrıyorr
Aminn cümlemiz için inşallah kuzum
Çok geçmiş olsun kuzummm mecbur girecekte sokamıyoruzz iyicd edecek kendini hasta herkes te cok üstüne gitmiyor ama bigün cok geç kalcak pişman olcak korkuyorum yaMecbur giricek canm. Ben bekarken beynimde sıvı vardı 8 ay boyunca emara girdim her ay kontrol için. Ondan dolayı alışığım
Maasallah canım bende yaptım bişey olmadı şükürKuzu ben üçüncü aşımı oldum bişey olmadi.ama alerjik yok tabi
Evet beni de bı rahatlatti içsel olarakçok iyi bulmuşsun gerçekten
İnşallah güzel çıkar canım sonuçların.annem de yaptırmıştı bi kaç sene önce. Sonrasında radyasyon aldı diye ayrı odada mı kalıyordu bi gün sanki öyle bir şeyler vardıEmar gibi bişey canm damardan radyasyonlu bi ilaç verip cekim yapıcaklar tiroitlere
Gördük kuzumEvett ben kışı seviyorum
Gördümmü miniminnoşuu
Oyy maşallah güzel minnoşa canım benim çok sevindim bunu çok hakettinGördük kuzum
Kız soğuk yaf kış yaz da çok sıcaktabaharları çok severim bende
Ooo hoş geldinASSOSyal bebeklinick Cookiie D u t Jou @Yasnaz @MssPARE @Elhan Catlak-kurabiye
nasılsınız kknın güzel gacıları
Cok şükür kuzumMaasallah canım bende yaptım bişey olmadı şükür
Reklamı mi diyorsun şikayet ettimDoğru beybiiiii yukardaki kişiyi gordünmü kuzu
Şikâyet ettim uçtu bay bayYavrum 2020 üyesisin ama reklam yasak öğrenememişsin
Bende ettiimmm anındaaaReklamı mi diyorsun şikayet ettim
Verdik şikayeti gittiiKırmızı çizgimize basmayın uleeeyynnn
Kk ya olan görevimizi de yerine getirmeyelim mi yaniVerdik şikayeti gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?