- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.661
çok şükür iyiyim canım üzerimde biraz kırgınlık var sadece sen nasılsınGünaydın kuzum nasılsın
İyim canım bende hava kapalı fazla uyumuşum bugünçok şükür iyiyim canım üzerimde biraz kırgınlık var sadece sen nasılsın
canım dün yağmura yakalandım bir güzel ıslandım ondan sanırım adet günümde geldi artık hangisi bilmiyorumİyim canım bende hava kapalı fazla uyumuşum bugün
Hasta falan mı olcan acaba
günaydın tatlım nasılsınGünaydın kızlar
İyiyim canım çok şükür ev falan uğraşıyorum sen nasılsın nasıl gidiyorgünaydın tatlım nasılsın
iyiyim canım işteyim çalışıyorum biraz kırgınlığım var sadeceİyiyim canım çok şükür ev falan uğraşıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor
Bu havalarda hep oluyor canım tam hastalık havası dikkat et kendine çok bitki çayı falan içiyiyim canım işteyim çalışıyorum biraz kırgınlığım var sadece
içiyorum canım hasta olmamam lazım iyice kalın giyindim çay bitki çayı falan içiyorum birazdan da sıcak limonlu su içicem iyi gelirBu havalarda hep oluyor canım tam hastalık havası dikkat et kendine çok bitki çayı falan iç
Şifa olsun hepsi inşallah. Geçenlerde eşim hastaydı ona hep şey yaptım çok iyi geldi canım. Sıcak suya bal, limon, zencefil. Bir dene istersen varsa iş yerinde.içiyorum canım hasta olmamam lazım iyice kalın giyindim çay bitki çayı falan içiyorum birazdan da sıcak limonlu su içicem iyi gelir
bal ve zencefil yok canım burda anca evde olurŞifa olsun hepsi inşallah. Geçenlerde eşim hastaydı ona hep şey yaptım çok iyi geldi canım. Sıcak suya bal, limon, zencefil. Bir dene istersen varsa iş yerinde.
Olsun limonda iyi oda iyi gelir inşallah şifa olsunbal ve zencefil yok canım burda anca evde olur
Aaa beğendin mi balım bende soracaktım tatdın mı diye
Ahahah kıtır kıtır kurabiyemden yeŞimdi napim ben sizi Hee. Yiyim mi kıtır kıtır.
Günaydın bu arada
Günaydın perimGünaydın kızlar
Evet ben hala kalkamadımcanım dün yağmura yakalandım bir güzel ıslandım ondan sanırım adet günümde geldi artık hangisi bilmiyorum
dün bende erken yattım normale göre fazla uyudum uyumak iyidir boşver iyi olmuş insanın kapalı havada kalkası gelmiyor zaten
Günaydın perimmGünaydın kızlar
Oyy paremm senin boll kızartmalı kahvaltılarından mı yoksaGünaydın yavrular günaydın kizlarrrrr ben daha kahvaltı yapicam
Banane kurabiyeden ben sizi yicemAhahah kıtır kıtır kurabiyemden yetadımlık götürdüm cocoyafa
Günaydın perim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?