- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.701
İyiyim balım kahvaltı yapıcam sen nasılsın bakalım
Burasıda soğufu bu gün ya rüzgar var canım
Ay bilmiyorum maviş inan ya ama uyuyamıyorum vallahişte yok ya ondan mı
Off bu pare varya yazın odun ateşinde yapardı o kızartmalarıdeme bak canım çekiyor sonra
Sende mi möge yaa
Hahaha eyvahh yoksaAaaaa resimemi isimimemi kurabiyemresimse değişeyim öyle kazalara mahal vermeyelim bende dün maverayı karıştırdım
Değişti değişti yabak erken yatıp erken kalkan sen evlenince değiştin artık havası mı desem evlilik mi desem bilemedim
İlgimi çeken konu olunca izliyorumSende mi möge yaa
Ayy ben TV nin içine dalasım geliyorİlgimi çeken konu olunca izliyorum
oda olabilir birde gerçi baya zaman geçti ama düğün yorgunluğu anca çıkıyor olabilir miAy bilmiyorum maviş inan ya ama uyuyamıyorum vallahişte yok ya ondan mı
Hele şuanki kadınaAyy ben TV nin içine dalasım geliyor
dimi erkenden yatar erkenden kalkardı yılların alışkanlığı bozuldu artıkDeğişti değişti yaakşam biz onunla erkenden yatar erkenden kalkardık. Artık beni terk etti, gece yatmaz sabah kalkmaz oldu
Afiyet olsun canım benim bende müge izliyorum
Patates güzeli koyduydum adınıOff bu pare varya yazın odun ateşinde yapardı o kızartmalarışimdi pareyi gördükçe aklıma kızartma geliyor MssPARE
Olabilir canımoda olabilir birde gerçi baya zaman geçti ama düğün yorgunluğu anca çıkıyor olabilir mi
Hele şuanki kadına
Kış geldi yeniden sihirli annememi başlasam napsam
Ben izliyorum sihirli annemdimi erkenden yatar erkenden kalkardı yılların alışkanlığı bozuldu artık
Minnosprenses sence hangisi iyi ikisini de denedin sonuçta
bekarken sıkıntı olmuyor istediğin zaman yatabiliyorsun ama evlenince haliyle birazda eşe göre değişiyor saatler sanırım birde yatmadan onu yapıyım bunu yapıyım derken saat geç olurErken yat erken kalk daha iyi şimdi gün biyor hemen iş yapamıom ya
Bu kadın çok sinir bozucu yaAfiyet olsun canım benim bende müge izliyorum
Patates güzeli koyduydum adını
Olabilir canım
Ben izliyorum sihirli annemCookiie
Erken yat erken kalk daha iyi şimdi gün biyor hemen iş yapamıom ya
Evet canım eşim geç uyuyor hatta çoğıiu zaman benden sonra uyuyor ben erken uyurum temizlik onu yapalım bunu yapayım dediğin oda varbekarken sıkıntı olmuyor istediğin zaman yatabiliyorsun ama evlenince haliyle birazda eşe göre değişiyor saatler sanırım birde yatmadan onu yapıyım bunu yapıyım derken saat geç olur
Teve 2 de dadı var gülben ergenin onu izle sabah 7 akşam 21.15Bu kadın çok sinir bozucu ya
Ay evet hatırlıyorum sende izliyordun
Bende bir kere bitirdim ilk bölümlerini ama büyüdükleri bölümleri sevemedim. Şimdi bu ara yeni dizi bulamıyorum tekrar başlıcam galiba
Evet onu gördüm birkaç bölüm izledim ama akşamları o saatlerde eşimde olunca izleyemiyorum sabau 7 de de uyanamıyorumTeve 2 de dadı var gülben ergenin onu izle sabah 7 akşam 21.15
Ye bizi ha bu kurabiye gibiŞimdi napim ben sizi Hee. Yiyim mi kıtır kıtır.
Günaydın bu arada
Sağol mavicim beraber olsunafiyet olsun canım
Günaydın perim, nasılsınGünaydın kızlar
Beğendim kız gayet güzeldi ellerine sağlıkAaa beğendin mi balım bende soracaktım tatdın mı diyeafiyet olsun bende jahve yapayım yoksa uyanamıcam
Çok şükür cocom iyiyim sen nasılsınYe bizi ha bu kurabiye gibi
günaydın balım
Sağol mavicim beraber olsun
Günaydın perim, nasılsın
Beğendim kız gayet güzeldi ellerine sağlıksabah kahve yanında iyi gitti balım
Teledondan açEvet onu gördüm birkaç bölüm izledim ama akşamları o saatlerde eşimde olunca izleyemiyorum sabau 7 de de uyanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?