- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.681
iyiyim canım sen nasılsın
Evet ben hala kalkamadım
Aman dikkat et kuzum ıhlamur falan var mı iç hemen sıcak sıcak
Yok canım dur canımızı çektirmeOyy paremm senin boll kızartmalı kahvaltılarından mı yoksa
kız benim öğlen yemeğim geliyor sen daha kahvaltı yapıcanGünaydın yavrular günaydın kizlarrrrr ben daha kahvaltı yapicam
deme bak canım çekiyor sonraOyy paremm senin boll kızartmalı kahvaltılarından mı yoksa
Hahahha aynen ya valla ben koca bi taz saat 6 da kalktım şimdi kış uykusu durumuna geçtim hahhahkız benim öğlen yemeğim geliyor sen daha kahvaltı yapıcan
Afiyet olsun canım bende kahve hazırladım hala uyanamadım
Ahahah ye beni yeBanane kurabiyeden ben sizi yicem
İyiyim mavişiyiyim canım sen nasılsın
Ay ben istiyorum üşeniom yapmaya yaYok canım dur canımızı çektirme
Ben henüz kahvaltı yapmadımkız benim öğlen yemeğim geliyor sen daha kahvaltı yapıcan
afiyet olsun canım bende yeni içtim içmeseydim atardım resim
afiyet olsun canım köpükte nazar olsunKahvemi getirirken döktüm köpük kalmadıEki Görüntüle 2949196
sende mi maşaAllah herkes kış moduna geçmiş topikteİyiyim mavişyeni uyandım
Teşekkür ederim mavişafiyet olsun canım bende yeni içtim içmeseydim atardım resim
afiyet olsun canım köpükte nazar olsun
Ayy evet ben evlendiğimden beri uyuyorumsende mi maşaAllah herkes kış moduna geçmiş topiktegünaydın o zaman sana
Nasılsın minnoşumAhahah kıtır kıtır kurabiyemden yetadımlık götürdüm cocoyafa
Günaydın perim
Günaydın yavrular günaydın kizlarrrrr ben daha kahvaltı yapicam
Aaaaa resimemi isimimemi kurabiyemGünaydın perimmkız kk da biri da var senin profile benziyor ikinizi karıştırıyorum hatta geçen yorum yapacak oldum sen diye
işler aynı yoğun bitmiyorTeşekkür ederim mavişişler nasıl İstanbul sığuk mu
bak erken yatıp erken kalkan sen evlenince değiştin artık havası mı desem evlilik mi desem bilemedimAyy evet ben evlendiğimden beri uyuyorumuyanmak için alarm kuruyorum düşün
İyiyim balım kahvaltı yapıcam sen nasılsın bakalımNasılsın minnoşum
Burasıda soğufu bu gün ya rüzgar var canımişler aynı yoğun bitmiyorhava birden soğudu akşam kış geldi artık buraya sizin oralar nasıl
Ay bilmiyorum maviş inan ya ama uyuyamıyorum vallahbak erken yatıp erken kalkan sen evlenince değiştin artık havası mı desem evlilik mi desem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?