- 18 Kasım 2020
- 20.856
- 50.198
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.041
Ahhah bemde alarm kuruyorum canım uyanamıyorum eşim aradı uyandırdı bu gün beniTabi kız ama ilk evlendiğimde bende öyleydim minnoşum 12lerw kadar uyurdum. Sanırım artık düğün geçiyor stres falan bitiyor ya kafa rahat uyuyorsunsonra bir kendine gel dedim şimdi alarm kurup kalkıyorum hep. Eşimide tembihledim 10a kadar ses çıkmazsa benden ara diye oda arıyor
OlabülürBirşey olmaz kız Allahın izniyle
Geçenlerde parkta sibirya kurdu gördük bir tanesi ürkütücüydü dedim elleşme banadiğerinin bir gözü mavi bir gözü başkaydı 11 aylıkmış Allahım bir tatlı var ya yersin ablası
Belkide bünyen istiyordur bacım
Dikkat et canım sıcak birşeyler yapıp iç limon falan tüket Allahın izniyle ilerlemeden kurtulursun inşallahCanım dün ben yürüyüşe çıktım. Evden dışarısı güneşli güzel duruyordu. Bende bir tişört üstüne kışlık bir gömlek giyip çıktım. Çıkar çıkmaz rüzgar ısırdı ama geri dönüp değişmedimde. Sanırım ondan biraz üşüttüm
O zaman keyfine bak kahve yaptım ben gelin içekOlabülür
Oyy hayvan sevgisi bambaşka cocomBirşey olmaz kız Allahın izniyle
Geçenlerde parkta sibirya kurdu gördük bir tanesi ürkütücüydü dedim elleşme banadiğerinin bir gözü mavi bir gözü başkaydı 11 aylıkmış Allahım bir tatlı var ya yersin ablası
Belkide bünyen istiyordur bacım
Fincan kalp benDikkat et canım sıcak birşeyler yapıp iç limon falan tüket Allahın izniyle ilerlemeden kurtulursun inşallah
O zaman keyfine bak kahve yaptım ben gelin içek
Eki Görüntüle 2951006
Afiyet olsun canım ben açım karnım doysun önceDikkat et canım sıcak birşeyler yapıp iç limon falan tüket Allahın izniyle ilerlemeden kurtulursun inşallah
Eki Görüntüle 2951006
Ev işleri falan yoruyor işteAhhah bemde alarm kuruyorum canım uyanamıyorum eşim aradı uyandırdı bu gün beni
Biraz daha iyi oldum toparladım canım teşekkür ederimDikkat et canım sıcak birşeyler yapıp iç limon falan tüket Allahın izniyle ilerlemeden kurtulursun inşallah
Eki Görüntüle 2951006
Kız diyet yaptığım zamanlarda bile gitmedi bu göbekFırına sürüp az yağlı tatsız tuzsuz yaparsan ha birde yanında ekmek yemezsen löp löp yağ olmaz Kurabiyemyapabilirsen
Ya yerim o göbeği yakışıyordur sana kızbende pandemide ayva göbeği yaptım
Dimi beleş yemek en sevdiğimizOh en güzel git git doyur hemen hazırdan
Ev işleri bitmiyor o ayrı tabi benim gözüme batan şeyler oluyor ona bakıyorumEv işleri falan yoruyor işte
Bende sana bakim miiiEv işleri bitmiyor o ayrı tabi benim gözüme batan şeyler oluyor ona bakıyorum
Kim sevmez bayılırızKız diyet yaptığım zamanlarda bile gitmedi bu göbekgenetik anacım ailede herkes göbekli
Dimi beleş yemek en sevdiğimiz
Ney canım özel değilseEv işleri bitmiyor o ayrı tabi benim gözüme batan şeyler oluyor ona bakıyorum
Bende sana bakim miii
A büle
Ev içinde tozlar falan kuzumNey canım özel değilse
Hee ay o tozlar bitmez gitmez
Ev içinde tozlar falan kuzum
En güzel sevgilerden biri sosyom bahçeli bir evim olsun direk gidip 3 5 tane sahiplenmeyi düşünüyorum Allah izin verirseOyy hayvan sevgisi bambaşka cocom
Fincan kalp ben
Kendi köpüklüymüş kız bir yerden hani ücretsiz kutu geliyor ya ordan geldi bedeveBiraz daha iyi oldum toparladım canım teşekkür ederim
Oy köpük köpük gel beni iç diyor
Hediye edeyim kızlar ama 3e bölersek şekerliği giderDimii ne şeker fincanı var
Egzersiz istiyordur Baby genetiklikte vardır tabide göbek egzersizi lazımKız diyet yaptığım zamanlarda bile gitmedi bu göbekgenetik anacım ailede herkes göbekli
Dimi beleş yemek en sevdiğimiz
Şimdiden afiyet olsun balım o haldeAfiyet olsun canım ben açım karnım doysun önce
Oo bedeveyse daha güzel geldi gözüme bak şimdiEn güzel sevgilerden biri sosyom bahçeli bir evim olsun direk gidip 3 5 tane sahiplenmeyi düşünüyorum Allah izin verirse
Kendi köpüklüymüş kız bir yerden hani ücretsiz kutu geliyor ya ordan geldi bedeve
Hediye edeyim kızlar ama 3e bölersek şekerliği gider
Egzersiz istiyordur Baby genetiklikte vardır tabide göbek egzersizi lazım
Şimdiden afiyet olsun balım o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?