- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.021
Olsun canım nasılsınGeç gördüm canımm hayırlı cumalar
Amiin aminnn ağzından bal damladı şimdiEvet canım en son ondan dinledim de sınava giremedim ben neyse sövmeyeceğim mübarek gün
Ayy tövbe o zaman
et dahi olmasın vitamin olsun durmasın vücudunda
Hemde ne uyuma deliksiz uykuSen bu saaylere kadar uyurmu oldun minnoşum
İyiyim şükür canım sen nasılsın :)Olsun canım nasılsın
Aynen evde olunca işim yok dlyede yatıyor insan bazenminnoşun düzen alt üst olmuş
Uyuyamadığım günlere day minnoşumEvetöğlene kadar uyudum
Maviş vallah öyle oldu ya herşey değişti
O zaman bana fıçıylan balAmiin aminnn ağzından bal damladı şimdi
InandikİnşaAllah kuzum, inşallahben böyle iri yarı heybetli köpekleri çok seviyorum senin kedilerin karşısında pek olmadı ama
Bu şapşikleri bulduğum yerde kafasını kafasını seviyorum çenesini sıktırıp dişlerini çıkartıyorum
Bencede kelebikim simdiden olan yapma bişey çıkar sonrayarın ki ben desene
bak böyle diyorum ya kesin yatamıycam
Ammaann peyim dikkat et kendine, zencefil çayı iç, limonlu su iç. Hasta olma havalar fenaBende iyiyim diyim iyi olayım sosyalim biraz kırgınlık ve boğaz ağrısı var bugğn
Hemde çok inandıkInandikbende köpek severim ama miniklerden heybetlilerden çok korkarim anaamm çenesini mi sıkıyon
Tövbe estağfurullah, sen yinede dikkat et cocomHemde çok inandık
He kız dişleri çıkıyor ya çok severim. Ama sahipli olacak sahibinede sorarım nasıl diye sonra sıktıra sıktıra severim
ÇokkkEvlilik yoruyor zaar
Öyle yapıyorum ya cocom erken uyudum oysakiAynen evde olunca işim yok dlyede yatıyor insan bazen
Uyuyamadığım günlere day minnoşum
O zaman bana fıçıylan bal
Senin neyin var hava değişimi gribi mi canım? Çok geçmiş olsun
Birşey olmaz kız Allahın izniyleTövbe estağfurullah, sen yinede dikkat et cocom
Belkide bünyen istiyordur bacımÇokkkhemde ne yormak
Öyle yapıyorum ya cocom erken uyudum oysaki
Bende çok şükür diyim canım biraz kırgınlık var gibi üstümdeİyiyim şükür canım sen nasılsın :)
Canım dün ben yürüyüşe çıktım. Evden dışarısı güneşli güzel duruyordu. Bende bir tişört üstüne kışlık bir gömlek giyip çıktım. Çıkar çıkmaz rüzgar ısırdı ama geri dönüp değişmedimde. Sanırım ondan biraz üşüttümAynen evde olunca işim yok dlyede yatıyor insan bazen
Uyuyamadığım günlere day minnoşum
O zaman bana fıçıylan bal
Senin neyin var hava değişimi gribi mi canım? Çok geçmiş olsun
İçiyorum bugün limonlu su canım tam hastalık havasıAmmaann peyim dikkat et kendine, zencefil çayı iç, limonlu su iç. Hasta olma havalar fena
Sanırım mevsim geçisinden çoğu kişi böyleBende çok şükür diyim canım biraz kırgınlık var gibi üstümde
Tabi kız ama ilk evlendiğimde bende öyleydim minnoşum 12lerw kadar uyurdum. Sanırım artık düğün geçiyor stres falan bitiyor ya kafa rahat uyuyorsunÇokkkhemde ne yormak
Öyle yapıyorum ya cocom erken uyudum oysaki
Evet canım havalar aldatıyor birde ince giyinsek üşüyoruz kalın giyinsek terliyoruzSanırım mevsim geçisinden çoğu kişi böyle
Aynen öyle vallaEvet canım havalar aldatıyor birde ince giyinsek üşüyoruz kalın giyinsek terliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?