- 27 Mart 2019
- 30.580
- 113.756
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.401
Ohhh dinlen perim sakinlestiriciParemmm nasıl güzel dingin bir şarkı ne iyi geldi
Olsun canım bazen öyle oluyor ya bildirim düşmüyorAyy çatlağımmm bana yazıklar olsun ben görmemişim burdan mesajları
Evet birzaman sonra amaaann oluyorsunben evlendikten sonra çalışmadım hiç ama evide saldım bir süre sonra Nankörlüğünü anlayınca
Hemde nasılNasıl lezzetlidir
Dövme çorbası patates böreğiYemekleri hazırladım sofrayı kurdum beyi bekliyorumsen neler yapıyorsun ne vardı menüde bugün yarına fikir olsun bana
He valla aynen öyle. Dün gittim arkadaşıma robot süpürge almış. Ne güzel birşey yaaOlsun canım bazen öyle oluyor ya bildirim düşmüyor
He ya çok nankör bu evler. Sen temizle ardından yine aynı olsun
Afiyet olsunn bayılırım patates böreğine ama diyetten ötürü yapamamHemde nasıl
Dövme çorbası patates böreğisen ne pişirdin
Ben soğuk kahveciyim kızlarKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunick MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Iyiyim perim koşturmaca sen nasilsinSayende paremnasılsınn
Afiyet olsun nasıl oluyor karnabahar mantısıAfiyet olsunn bayılırım patates böreğine ama diyetten ötürü yapamam
Bende domates corbasıyla karnıbahar mantısı yapmıştım
Afiyet olsunBen soğuk kahveciyim kızlar
Off hiç deme onu yaaHe valla aynen öyle. Dün gittim arkadaşıma robot süpürge almış. Ne güzel birşey yaa
Bende bu dediklerini yerim zaten acıktım
Ayy sorma parem yazarken hepsi gözümün önünde dönüyorduBende bu dediklerini yerim zaten acıktımsenide sarar sarmalar bide öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?