- 18 Kasım 2020
- 20.856
- 50.198
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.381
Abla nasılsınİyiyim tatlım...üst üste misafirler geldi gitti ... sorumluluk sınavları yaptık bu arada çok bakamadım sayfaya ..ben de seni göremedim merak ediyordum gelmene çok sevindim.
Tamam canimişten çıkınca kulaklık takıp dinlicem canım şimdi ses kısıtlı
HHeheh aynen bide eskilerde yaşayan ben varım aynen ben gibiÇok güzel olur
Hayırlı cumalar madam
Ne varsa eskilerde var
nasılsın paremTamam canim
Sorma ben de öyle yoğundum ki elhan canimcim cenazemiz vardı bursaya gittik geldik okul arabtatili oldu izmirden abimler geldi gelinimizin babasi hastalandi apat topar gittiler bahçe işi bitti ev temizligi derken koştur koştur inan totom yer görmediİyiyim tatlım...üst üste misafirler geldi gitti ... sorumluluk sınavları yaptık bu arada çok bakamadım sayfaya ..ben de seni göremedim merak ediyordum gelmene çok sevindim.
Iyiyim canım biraz yoğun koşturmam oldu sen nasılsınnasılsın parem
Başınız sağ olsun canım. Sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.Sorma ben de öyle yoğundum ki elhan canimcim cenazemiz vardı bursaya gittik geldik okul arabtatili oldu izmirden abimler geldi gelinimizin babasi hastalandi apat topar gittiler bahçe işi bitti ev temizligi derken koştur koştur inan totom yer görmedi
Severim bendeTamam canim
HHeheh aynen bide eskilerde yaşayan ben varım aynen ben gibi
bende iyiyim çok şükür çalışıyorum klasik cuma günü olmayan işler türüyorIyiyim canım biraz yoğun koşturmam oldu sen nasılsın
bir yardım kampanyası başlatalımÇok güzel olur
Hayırlı cumalar madam
Ne varsa eskilerde var
Hepiniz el. Birliğiylebir yardım kampanyası başlatalım
bende gördüm bundan eve alabiliyor muyuz bundan
Hepiniz el. Birliğiyle
Alınsa keşke ama bilemedimki bir bakınmak gerekbende gördüm bundan eve alabiliyor muyuz bundan
İyiyimbalım sen nasılsın
Nasılsın minnoşum
Alınsa keşke ama bilemedimki bir bakınmak gerek
Bende iyiyim çok şükür prensesimİyiyimbalım sen nasılsın
Ayy çatlağımmm bana yazıklar olsun ben görmemişim burdan mesajlarıGünaydın canım benim hayırlı cumalar
Hahah kesinlikle oda alışacak zamanlabende yeni evlendiğim sıralar çalışıyordum. Akşam işten geldikten sonra da ev işi yapardım koci içeride yalnız otururdu ben orda burda şurda ama sonra bırakılıyor ya ipin ucunu kaçırdığumız bile oluyor
Paremmm nasıl güzel dingin bir şarkı ne iyi geldi
@Catlak-kurabiye
@Buralardutluuugdu
Minnosprenses
@coconatt
Elhan
@madammor
mavikelebek34
@Mavera4268
Cookiie
Kızlar unuttuğum varsa özürler
Sizlere gelsin özledim yahu
Nasıl lezzetlidirKv kahvesiEki Görüntüle 2955502
Yemekleri hazırladım sofrayı kurdum beyi bekliyorumNe yapıyorsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?