Iyiyim perim koşturmaca sen nasilsin
Bende iyi diyeyim parem iyi olayım bir iki gündür yine nezle gibiyim elim kolum kalkmıyor. Ya tam olayım ya bir geçsin şu artık. Hep hafif bir şekilde ama 2 gün iyisem 3. Gün yine aynı geçiriyorum bu ara

Afiyet olsun nasıl oluyor karnabahar mantısı
Canım çok lezzetli oluyor yaa. Ben çicekli kısımlarını ince ince doğruyıp yağda kavuruyorum rengi baya dönene pişene dek. 1 diş sarımsak içine rendeliyorum az tuz atıyorum. Üzerine de bol sarımsaklı yoğurt.
Bak videosunu bulabilirsem atarım sana

Off hiç deme onu yaa valla evi süpürmesi bile büyük nimet çok pahalı zukkum
Valla sorma. Ama eşime birgün atmıştım o süpürgenin üstüne bebek geziyor öyle bir video. Dedim ben çocuğu doğurayım sendde bu süpürgeden alırsın bana diye. Doğsun söz alcam dedi. Mesajı silmedim aldırcam ahaaha

Ebde biraz var ben de deniyim

Bende iyi diyeyim parem iyi olayım bir iki gündür yine nezle gibiyim elim kolum kalkmıyor. Ya tam olayım ya bir geçsin şu artık. Hep hafif bir şekilde ama 2 gün iyisem 3. Gün yine aynı geçiriyorum bu ara
Geçmiş.olsun canım

Geçmiş olsun canım ıhlamur falan kaynat şifalar versin Rabbim inşallah
İnşallah canım benim Ayy kesinlikle silme delil olarak dursun elinde
Anaa kız ne güzel bir şeye benziyor bu deneyim bende bi ara

Geçmiş olsun canım ıhlamur falan kaynat şifalar versin Rabbim inşallah

İnşallah canım benim Ayy kesinlikle silme delil olarak dursun elinde

Anaa kız ne güzel bir şeye benziyor bu deneyim bende bi ara
Bu akşam kaynatıyım canım iyi aklıma getirdin
Denemelisin canım çok güzel oluyor biz çok severek yiyoruz hem diğer karnıbahar yemeklerinde haşlama evresi vs olduğundan bana bu daha kolay geliyor

Bu akşam kaynatıyım canım iyi aklıma getirdin
Denemelisin canım çok güzel oluyor biz çok severek yiyoruz hem diğer karnıbahar yemeklerinde haşlama evresi vs olduğundan bana bu daha kolay geliyor
Aynen canım daha pratik valla. Belki kocim bununla karnabahar kızartmasından vazgeçer

Günaydın canım benimki evde değil şimdi işe gönderdim sıcak yatagıma gectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…