- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.481
bende iyiyim canım hayırdır canım hastalık falan yok dimiİyim canım nasıl olayım hastane ev koşturmalı geciyorseni sormalı sen nasılsın
hava çok güzel kaçabiliyorsanız kaçın tam gezmelik hava varGünaydın ablanoliyy yaf bugün herkes dışarı çıkıyor. Bizde mi kaçsak bi yerlere
Güzel kalpli ablacımmKalbini yirim senin...kolay gelsin balım
Tiroitbende iyiyim canım hayırdır canım hastalık falan yok dimi
geçmiş olsun canım bende de var o yavaş çalışıyorlar bıraktım artık kendi hallerine doktora da gitmiyorumTiroit
İhmal etme çok önemli bir hastalık benimki hızlı çalışıyor graves mişgeçmiş olsun canım bende de var o yavaş çalışıyorlar bıraktım artık kendi hallerine doktora da gitmiyorum
Demin bi çıkayım dedim geri üşendimhava çok güzel kaçabiliyorsanız kaçın tam gezmelik hava var
Geçmiş olsun canım benim naptın şimdi ilaca mı başladınızİhmal etme çok önemli bir hastalık benimki hızlı çalışıyor graves miş
çok geçmiş olsun canım ilaçla düzeliyor mu pekiİhmal etme çok önemli bir hastalık benimki hızlı çalışıyor graves miş
üşenme üşenme bak sonradan çıkasın gelir hava soğur hiç çıkamazsın git gez dolaşDemin bi çıkayım dedim geri üşendim
Evet canım graves diye bi hastalıkmış troitin hızlı çalışmasıymış. Cok sağol ilaca basladık 1 ay sonra gidicemGeçmiş olsun canım benim naptın şimdi ilaca mı başladınız
Annemnki yavas calısıyo bende yeni cıktı hızlı benimki. İlaçla düzelicek sanırım canımçok geçmiş olsun canım ilaçla düzeliyor mu peki
canım benimki nodüllere bağlı yavaş çalışma genetikte aynı zamanda.
inşaAllah canım, sen ilaçlarını kullan kontrolüne git zamanla geçecek inşaAllahAnnemnki yavas calısıyo bende yeni cıktı hızlı benimki. İlaçla düzelicek sanırım canım
İnşallah mavişiminşaAllah canım, sen ilaçlarını kullan kontrolüne git zamanla geçecek inşaAllah
Aleyküm selam canımSelamün aleykum ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?