- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.521
Yemek yapıcam yemeeek. Nasıl oynıyım
karıştırırken oyanayıver nolcak yaniYemek yapıcam yemeeek. Nasıl oynıyım
Oynayamıyorum belim ağrıyorrrrr
geçmiş olsun hayırdır canımOynayamıyorum belim ağrıyorrrrrallahım çok fenayım bana noldu bilmiyorum
Ahaaa bu kızzz aynııı beeeennnnnnnkarıştırırken oyanayıver nolcak yani
sen çok fazla oynama alkış yapabilirsin
Ahaaa bu kızzz aynııı beeeennnnnnn
Bu saatten sonra temizliğe kalkıştım hem oynayıp hem temizliyim
Valla bilmiyorum ki canım ağırda kaldırmadım dünden beri ağrıyorgeçmiş olsun hayırdır canım
kız ben temizlik yaparken hep açarım hem yapar hem oynarımBu saatten sonra temizliğe kalkıştım hem oynayıp hem temizliyim
Nıyetliyim canısı hic halim yok
Bende öyle kulaklıklar kulağımdakız ben temizlik yaparken hep açarım hem yapar hem oynarım
Oturduğum yerde totomdan iki kıvır ettim yettimiisen çok fazla oynama alkış yapabilirsin
yeter yeterOturduğum yerde totomdan iki kıvır ettim yettimii
ben hiç kulaklık takmam açarım tvden seside açarım ohh iş yapan motive olmalı sonuçtaBende öyle kulaklıklar kulağımda
ayy bak aklıma ne geldi eski komşum temizlik yaparken hep ismail yk dan Allah belanı versin açardıBende öyle kulaklıklar kulağımda
Süpürgen ederken duyamazsın ama şarkıyıben hiç kulaklık takmam açarım tvden seside açarım ohh iş yapan motive olmalı sonuçta
Tammm kuzummmyeter yeter
Konsantre olamamkarıştırırken oyanayıver nolcak yani
Ohhh yandan
Kaçamayıp evde yatanlarda bugünYağmur, çamur yoksa kaç bence...ders çıkışı ben de yapacağım inşallah.
Allah razı olsun canım benimSen sağlıklı beslenmeye devam et zaten bebişten dolayı mecbur besleneceksin
Bende iyim dutum napim akşam yemeği telaşıBitanem daha iyiker şükür sen nasılsın
eyiyim bacı heyran neydim bazara vardım geliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?