Evet canım graves diye bi hastalıkmış troitin hızlı çalışmasıymış. Cok sağol ilaca basladık 1 ay sonra gidicem
İnşallah şifalar olsun canım benim. Değer yüksek olunca mı hızlı çalışıyor oluyor. Benimde değerim yüksekti ilaç kullanıyorum bakalım.
Sanırım perhizlerimiz var canım tam neler bilmiyorum ama doktora sor bakalım ona göre uzak dur bi süre o besinlerden

Yok canım değer düşük olunca hızlı çalışıyor demek. Değer yüksek olunca yavaş çalışıyor. Doktor beslenme hakkında hiçbir şey söylemedi

Yok canım değer düşük olunca hızlı çalışıyor demek. Değer yüksek olunca yavaş çalışıyor. Doktor beslenme hakkında hiçbir şey söylemedi
Bana da bir şey demedi netten bakmıştım bi kaç bişeye ama o kadar sıkıldım ki diyetlerden falan. Zaten pkos var diye arada sırada diyete girip çıkıyordum

Ne güzel hep iyi haberlerini alalım inşallah. Ölü toprağını attık üzerimizden çok şükür. Bugün buralar çiçek açtı valla sayenizde.
Valla abla dede evinde olunca pek giremiyorum buralara temizligiydi yemeğiydi bide oruç tutuyom namaz kılıyom derkn anca soluklanıyorum iyiyim Elhamdülillah ablam şükürler olsun güzel yürekli ablam benim

Maşallah becerilerini bebiste uygularsin ne güzel...biz neneden anneden ne gorduysek onu uyguladık. keşke benim annem olsan diyesim geldi canım pamuğum
Yaaa ablamm canımsın sen beniimm hatta kitapları bile duruyor bende herşey var içinde unuttuğum şeyler var hattaa arada bakıp okuyorum bide çocuğum büyüdükçe çok şey etkinlikler yapcaz beraber hayırlısı sağlıcakla gelsin de neler yaparız nelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…