- 16 Aralık 2019
- 21.443
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.448
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.501
Hayra çıksın canım.Bende çok ozledimmm sizi melek yüzlü güzell ablacıımm nasılsın herşey yolunda inşallahhh bugünde pek karışık rüyalar gördüm hayırlı olur inşaallahhh
Oohhh senin gibi bi öyretmenleri olması çok sanslılarrrHayra çıksın canım.
Her şey yolunda ders başı yaptık bugün.
Şükürler olsun ablam geçinip gidiyoruz isteAleyküm selam canımsağlık sıhhat iyidir inşallah
İnşallah şifalar olsun canım benim. Değer yüksek olunca mı hızlı çalışıyor oluyor. Benimde değerim yüksekti ilaç kullanıyorum bakalım.Evet canım graves diye bi hastalıkmış troitin hızlı çalışmasıymış. Cok sağol ilaca basladık 1 ay sonra gidicem
Bana en büyük iyiliği kombiyi kapattımüşenme üşenme bak sonradan çıkasın gelir hava soğur hiç çıkamazsın git gez dolaş
Yok canım değer düşük olunca hızlı çalışıyor demek. Değer yüksek olunca yavaş çalışıyor. Doktor beslenme hakkında hiçbir şey söylemediİnşallah şifalar olsun canım benim. Değer yüksek olunca mı hızlı çalışıyor oluyor. Benimde değerim yüksekti ilaç kullanıyorum bakalım.
Sanırım perhizlerimiz var canım tam neler bilmiyorum ama doktora sor bakalım ona göre uzak dur bi süre o besinlerden
Bana da bir şey demedi netten bakmıştım bi kaç bişeye ama o kadar sıkıldım ki diyetlerden falan. Zaten pkos var diye arada sırada diyete girip çıkıyordumYok canım değer düşük olunca hızlı çalışıyor demek. Değer yüksek olunca yavaş çalışıyor. Doktor beslenme hakkında hiçbir şey söylemedi
Yağmur, çamur yoksa kaç bence...ders çıkışı ben de yapacağım inşallah.Günaydın ablanoliyy yaf bugün herkes dışarı çıkıyor. Bizde mi kaçsak bi yerlere
Sen sağlıklı beslenmeye devam et zaten bebişten dolayı mecbur besleneceksinBana da bir şey demedi netten bakmıştım bi kaç bişeye ama o kadar sıkıldım ki diyetlerden falan. Zaten pkos var diye arada sırada diyete girip çıkıyordum
İyiyim bitanemCanımmm ciceeemm,nasılsın okullar başladı yine
Dutum canım torpaaaamAblammm nasılsın
Ne güzel hep iyi haberlerini alalım inşallah. Ölü toprağını attık üzerimizden çok şükür. Bugün buralar çiçek açtı valla sayenizde.Şükürler olsun ablam geçinip gidiyoruz istesen nasılsın napion iyisin inşallah
Maşallah becerilerini bebiste uygularsin ne güzel...biz neneden anneden ne gorduysek onu uyguladık.Oohhh senin gibi bi öyretmenleri olması çok sanslılarrrbende cocuk gelişim okudum staj yapmıştım anaokulda ablamm
Valla abla dede evinde olunca pek giremiyorum buralara temizligiydi yemeğiydi bide oruç tutuyom namaz kılıyom derkn anca soluklanıyorumNe güzel hep iyi haberlerini alalım inşallah. Ölü toprağını attık üzerimizden çok şükür. Bugün buralar çiçek açtı valla sayenizde.
Yaaa ablamm canımsın sen beniimmMaşallah becerilerini bebiste uygularsin ne güzel...biz neneden anneden ne gorduysek onu uyguladık.keşke benim annem olsan diyesim geldi canım pamuğum
Bitanem daha iyiker şükür sen nasılsın
Dutum canım torpaaaam
Nidiiin ben eyiyim giz.
Allah kolaylık versin gül goncam,oyy yirim seniiiiiiİyiyim bitanemders var bugün çok şükür başladık sen nasılsın? Kaçtın mi sen de....
bizde cumartesi kapattık hava güzeldiBana en büyük iyiliği kombiyi kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?