- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.641
Yaf aynı resmi kaç tane atmışımEki Görüntüle 2957650 Eki Görüntüle 2957650 Eki Görüntüle 2957650
Bak böyle kuzum kolaydır herhalde ya çok güzel duruyor. Off kendime örmek isterdim varyabayılıyorum zaten yumoş yumoş giyinmeye
Ay çok güzel catlağım yapalım bunudaEki Görüntüle 2957650 Eki Görüntüle 2957650 Eki Görüntüle 2957650
Bak böyle kuzum kolaydır herhalde ya çok güzel duruyor. Off kendime örmek isterdim varyabayılıyorum zaten yumoş yumoş giyinmeye
Ellerinn pek marifetlii maşaallahhh
Elcezlerimm öyledirler övünmrk gibi olmasındaEllerinn pek marifetlii maşaallahhh
Bende genelde orgü ve kanaviçe yaparımm zamanında çok ediyordum
İyiyim bebeem şükür,Günaydın emmoşş nasılsın
Harika kuzum ellerine sağlık, rabbim kullanmayı nasip etsin inşSosyalim şimdi 6 ip aldım. Youtubeden bir kadından baktım o o şekilde diyordu 90x90 cm. 6 ip 96 tl tuttu.
Ama o kadar minnoş ve sıcacıkki. Örerken bile beni ısıtıyordu. Dün bitince eşimin üstüne örttüm azcık. Diyor aaa bu nasıl şey büyüğünden de yap bize bunundedim ver parasını büyüğü yine 150 civarları olur heralde tam bilmiyorum kaç ip giderde
Maşaallah maşaallahhhElcezlerimm öyledirler övünmrk gibi olmasında
Amin sosyalimm inşallah çok teşekkğr ederimHarika kuzum ellerine sağlık, rabbim kullanmayı nasip etsin inş
Teşekkür ederim canım benim
Ahahha fark wttim onuHaha zaten diğeri en son 2009 da girmiş
Off hemde ağızda dağılan kıtırlıktan dimiiben adımı kurabiye canavarı da yapsam olur ha
Oo gözün aydın canım benimşimdi evde dinlenme ve hazırlanma vakti
40+28 mi ?
Afiyet olsun emmoş
Ah ütülerİyiyim bebeem şükür,
Sen nasilsin, evlilik ev hanimligi ütüler nasıl? :)
Afiyet sosylim
Afiyet olsun balımmHadii nerdesinizz. Çisil çisil yağmur sesiyle içiyorumEki Görüntüle 2957731
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?