Oooo bende sorcaktım ne zaman ayrılcak bu işten diyee boll boll dinlen dicem amaa doğumun yaklaşıyorrr uykusuz geceler başliyorrr artıkkk sonraa ben geliyorum peşindeeenn soracam sana
Gel kuzum inşallah Allah'ın izni ile hepimizin ki cok güzel geçer herşey seninde gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah

Gel kuzum inşallah Allah'ın izni ile hepimizin ki cok güzel geçer herşey seninde gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah
Amiin amiinn baharımm allahhh doğumunu şıpşak kolaylıkk etsin inşaallahhhh rüyamda hep kız görüyorum kuzum ama 2 sefer gördümde aklıma pek değildi çünkü hep erkek hissediyorum ama kız görüyorum bu tam tersii derler hep ama kimisi gördüğü gibi olmuş haftaya inşaallahh öğrenirizz kız erkek hiç farketmez yeterkii sağlıkli olsunn insan cinsiyetini merak ediyor

Rabbim hakkkinda hayirli olanı nasip etsin kuzum sağ saglim gelsin kucağına ben rüyamda hep erkek görüyordum kız oldu ama kız hissediyordum hep kalbinden geçen ne ise o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…