- 18 Kasım 2020
- 20.857
- 50.199
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.601
Aaaa memlekeylimi çağırıyordumKız hangi asiyeyi çağırdın şapşik
Olur bakım olurBen kahvee değildeeeee sütlee gelsseeemmm meloooommmmm
Hep yumuşacık ol kurabişim ...ama yerken kıtırlaşabilirsinOyy oyy bu ne güzel enerji böyleyumoş yumoş oldum
Hemde nasıl süt bardağı şaşırıcann
Kuzum sirketteyim
Sana ölürümmm bile güzel ablamm sıkıca sarılmakk vardı senleeeeBir günaydın da abladan
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Çiçekler , böcekler , kumrular, bebekler herkeseeee
Geliyim yardımmmaaaaKuzum sirketteyim
Gel gelGeliyim yardımmmaaaa
Oooo bende sorcaktım ne zaman ayrılcak bu işten diyeeGel gelbugün son günüm işte ayrılıyorum izne kuzum
İmocilerin ne şeker böyleSana ölürümmm bile güzel ablamm sıkıca sarılmakk vardı senleeee
Gel kuzum inşallah Allah'ın izni ile hepimizin ki cok güzel geçerOooo bende sorcaktım ne zaman ayrılcak bu işten diyeeboll boll dinlen dicem amaa doğumun yaklaşıyorrr uykusuz geceler başliyorrr artıkkk sonraa ben geliyorum peşindeeenn soracam sana
Amiin amiinn baharımm allahhh doğumunu şıpşak kolaylıkk etsin inşaallahhhh rüyamda hep kız görüyorum kuzum ama 2 sefer gördümde aklıma pek değildi çünkü hep erkek hissediyorum ama kız görüyorum bu tam tersii derler hep ama kimisi gördüğü gibi olmuşGel kuzum inşallah Allah'ın izni ile hepimizin ki cok güzel geçerherşey seninde gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah
Rabbim hakkkinda hayirli olanı nasip etsin kuzum sağ saglim gelsin kucağınaAmiin amiinn baharımm allahhh doğumunu şıpşak kolaylıkk etsin inşaallahhhh rüyamda hep kız görüyorum kuzum ama 2 sefer gördümde aklıma pek değildi çünkü hep erkek hissediyorum ama kız görüyorum bu tam tersii derler hep ama kimisi gördüğü gibi olmuşhaftaya inşaallahh öğrenirizz kız erkek hiç farketmez yeterkii sağlıkli olsunn insan cinsiyetini merak ediyor
Amiin amiinn amiinnn kuzuummmRabbim hakkkinda hayirli olanı nasip etsin kuzum sağ saglim gelsin kucağınaben rüyamda hep erkek görüyordum kız oldu ama kız hissediyordum hep kalbinden geçen ne ise o olsun inşallah
Tmm ben geliyom
Tmm ben geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?