Hariika olmuş kuzum bayildim rengi çok tatli kaça çıkmış oldu şimdi elde şipşak yaptın valla bravo sana,çok şeker
Sosyalim şimdi 6 ip aldım. Youtubeden bir kadından baktım o o şekilde diyordu 90x90 cm. 6 ip 96 tl tuttu.
Ama o kadar minnoş ve sıcacıkki. Örerken bile beni ısıtıyordu. Dün bitince eşimin üstüne örttüm azcık. Diyor aaa bu nasıl şey büyüğünden de yap bize bunun dedim ver parasını büyüğü yine 150 civarları olur heralde tam bilmiyorum kaç ip giderde

Aaaa memlekeylimi çağırıyordum @Asiye_

Olur bakım olur
Haha zaten diğeri en son 2009 da girmiş
Hep yumuşacık ol kurabişim ...ama yerken kıtırlaşabilirsin
Off hemde ağızda dağılan kıtırlıktan dimii ben adımı kurabiye canavarı da yapsam olur ha
Gel gel bugün son günüm işte ayrılıyorum izne kuzum
Oo gözün aydın canım benim şimdi evde dinlenme ve hazırlanma vakti

Ayy geçen sorayım dedim unutmuşum ya çokkk güzel olmuşşş bayıldım renginde şahane Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Teşekkğr ederimm kurabiyem rengi gece gözüme mavi gibi geliyor gündüz tam rengi su yeşili aslında
Aminn inşallah hayırlısıyla artık ya kullancam ya hediye etcem birine

Teşekkğr ederimm kurabiyem rengi gece gözüme mavi gibi geliyor gündüz tam rengi su yeşili aslında
Aminn inşallah hayırlısıyla artık ya kullancam ya hediye etcem birine
Hayır hayır sakın hediye etme. El emeğin o senin hediyeyi başka zaman örersin.
Benimki de bunun sade su yeşili. Bayılıyorum ya öyle güzel ki bak bunların yeleklerini yapıyorlarmış. Nette gördüm bide ondan örelim

Ay tek renk olarakta çok güzel duruyor
Aa nasıllar örelim gerçekten bende sanki şapka giib birşeyler görmüştüm battaniyenin yapımını ararken

Ay tek renk olarakta çok güzel duruyor
Aa nasıllar örelim gerçekten bende sanki şapka giib birşeyler görmüştüm battaniyenin yapımını ararken

Bak böyle kuzum kolaydır herhalde ya çok güzel duruyor. Off kendime örmek isterdim varya bayılıyorum zaten yumoş yumoş giyinmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…