- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.651
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.621
Kızzz dilini sok içerii çok ayuuppp
Bişey olmaz kızKızzz dilini sok içerii çok ayuuppp
Bize ayıpp olmaaaaazzBişey olmaz kız
Hep aynı şeyler kuzuumm,sen naptın örgü devamkeNeler yapıyorsun sosyomm
E yağniBize ayıpp olmaaaaazz
Bitti bile canım bak atıyımHep aynı şeyler kuzuumm,sen naptın örgü devamke
Aaa ellerine sağlık canım
Gwl aosyalimTmm ben geliyom
Hariika olmuş kuzum bayildim
Ayy geçen sorayım dedim unutmuşum ya çokkk güzel olmuşşş bayıldım renginde şahane
Sosyalim şimdi 6 ip aldım. Youtubeden bir kadından baktım o o şekilde diyordu 90x90 cm. 6 ip 96 tl tuttu.Hariika olmuş kuzum bayildimrengi çok tatli kaça çıkmış oldu şimdi elde şipşak yaptın valla bravo sana,çok şeker
Haha zaten diğeri en son 2009 da girmiş
Off hemde ağızda dağılan kıtırlıktan dimiiHep yumuşacık ol kurabişim ...ama yerken kıtırlaşabilirsin
Oo gözün aydın canım benimGel gelbugün son günüm işte ayrılıyorum izne kuzum
Teşekkğr ederimm kurabiyem rengi gece gözüme mavi gibi geliyor gündüz tam rengi su yeşili aslındaAyy geçen sorayım dedim unutmuşum ya çokkk güzel olmuşşş bayıldım renginde şahaneRabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Hayır hayır sakın hediye etme. El emeğin o seninTeşekkğr ederimm kurabiyem rengi gece gözüme mavi gibi geliyor gündüz tam rengi su yeşili aslında
Aminn inşallah hayırlısıyla artık ya kullancam ya hediye etcem birine
Ay tek renk olarakta çok güzel duruyorHayır hayır sakın hediye etme. El emeğin o seninhediyeyi başka zaman örersin.
Benimki de bunun sade su yeşili. Bayılıyorum ya öyle güzel ki bak bunların yeleklerini yapıyorlarmış. Nette gördüm bide ondan örelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?