- 25 Ağustos 2019
- 62.708
- 120.655
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.801
Aynen canımKafa dağıtmaya çok iyi kuzum ya,boncuklarida severim
Kurbanın olurum gulen gözlerinin.Elhan beniimmm güzell öğretmeniiimmm güzell ablam sevgi doluu bizimle hayatı paylaşan bize hayatı öğreten birey olma çabasında yol gösterenimm
Öğretmenler günümüzzz kutlu olsunn
Iyikii iyikiiiKurbanın olurum gulen gözlerinin.
Çok teşekkür ederim pamuğum. İyi ki benim tatlı bacımsın.
bende iyiyim sosyalimIyiyiz sen nasılsın kelebişim
Iş özleyy seniiibende iyiyim sosyalimişten fırsat bulup gelemiyorum bir bakıyorum tam yazıcam derken araya bir şey giriyor
yaa ne demezsin resmen buranın demirbaşı oldum gelen giden bana soruyor her şeyiIş özleyy seniii
Bence patron olmalısınnyaa ne demezsin resmen buranın demirbaşı oldum gelen giden bana soruyor her şeyi
aman kız o daha zordur şimdi saatim gelince çıkıp gidiyorum o zaman gidemem gerçi patronlarım ben varım diye önce kaçıyorlarBence patron olmalısınn
Hahahahaha ayy allahımm yaa ama patron olmakta kolay değill haaaman kız o daha zordur şimdi saatim gelince çıkıp gidiyorum o zaman gidemem gerçi patronlarım ben varım diye önce kaçıyorlar
Canım ciceeekk ortmeniiiimmm, günün kutlu olsunKirazimmmmm
Öpücük seline yakalan inşallah
Amaan kuzum iş olsun yapacak birşey yokbende iyiyim sosyalimişten fırsat bulup gelemiyorum bir bakıyorum tam yazıcam derken araya bir şey giriyor
öyle canımAmaan kuzum iş olsun yapacak birşey yokbiz hep burda seni bekleriz kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?