- 18 Kasım 2020
- 20.857
- 50.199
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.881
Maviş ben tembellik yapıyorum bitirdim vallah temizliğiaman yaparsın hepsini yavaş yavaş kovalayan mı variş bitmez
Yarın yaparsınBenimde biriktii minnoşş daha dün yarısını bitirdimm resmen yaa ama bugün hiç halim yok
Bugünn buzluk için börek yapcamm ilk işim oYarın yaparsınsen hamişsin birde yavaş yabaş yap
Hangi börekBugünn buzluk için börek yapcamm ilk işim o
Peynirli borek patatesli borek yapicam kuzummHangi börekbana söyle
kız sen iki canlısın bırak bitmesin işler yavaş yavaş yaparsın acelen neBenimde biriktii minnoşş daha dün yarısını bitirdimm resmen yaa ama bugün hiç halim yok
Amaaannn yaaaa genede bitmey yavv kelebükk sen nasılsınn bugün hava çok lodos gibi rüzgar varrr ya felakettkız sen iki canlısın bırak bitmesin işler yavaş yavaş yaparsın acelen ne
dışarıyı göremiyorum şuan yağmur yeni başladı galiba bu hava dokunuyor bana ya hemen migreni tetikledi zombi gibi dolaşıyorum ortadaAmaaannn yaaaa genede bitmey yavv kelebükk sen nasılsınn bugün hava çok lodos gibi rüzgar varrr ya felakett
Bu hava beni de içimi bi kötü etti yaadışarıyı göremiyorum şuan yağmur yeni başladı galiba bu hava dokunuyor bana ya hemen migreni tetikledi zombi gibi dolaşıyorum ortada
TelefondaD u t nerdesin dutummm
Gene ne işler karıştırıyonnnTelefonda
İyi olur canım swnin içinde hazırPeynirli borek patatesli borek yapicam kuzumm
Normal tepsi borek edicem 12 tane yufka almis kocim belkide bide mercimej borekte edebilirim
Ohh afiyet bal şeker olsun kuzuşummm
Sağol minnoşumOhh afiyet bal şeker olsun kuzuşummm
Evett canımm açmaya daha çok ederdimde yufka almış busefer yorulmiyim djyeİyi olur canım swnin içinde hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?