- 25 Ağustos 2019
- 62.708
- 120.659
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.901
Afiyet olsun bakalımmm
Gel beraber olsunAfiyet olsun bakalımmm
Hiç kahve icmeye şeyim yokGel beraber olsun
Tiksindin miHiç kahve icmeye şeyim yokhiç canım istemiyor
Sağol balımmmSağol minnoşumsana da kolay gelsin
Kıyamamış sanaEvett canımm açmaya daha çok ederdimde yufka almış busefer yorulmiyim djye
Çiğ köfte ve mercimek çorbası canımNe yemeğiiii
Sorma kıyamamış banaSağol balımmm
Kıyamamış sana
Çiğ köfte ve mercimek çorbası canım
Evett yaaa hiç istemiyorum yaa bikere içtim zaten tiksindim dahada alamadım ağzumaaTiksindin mihamileyken bende tiksindiydim
Sana sütEvett yaaa hiç istemiyorum yaa bikere içtim zaten tiksindim dahada alamadım ağzumaa
Sabah sütt zatennSana süt
Acı oldu benimki yiyemezSorma kıyamamış banagece gelir yer böreğinii işe gitti şimdide
Çok güzell menü afiyetle yiyinnn
Aboovvvv asıll çiğköftenin acısıdırrr oyle yenirrAcı oldu benimki yiyemez
Oh kız bir gün bana da gel temizleAfiyet olsun canım benim bende temizlik yapıyorum bitti sayılır silicem biticek
Yorgunum tüm işim birikti
Burası kıyamettOh kız bir gün bana da gel temizleben bugün dışardaydım pazara gittim Valla rüzgara kurban gidiyordum bütün pazar uçuştu çok fena bir rüzgar var burda. Eve kendimi zor attım
He valla yaKahveler kocişlere muhabbeti de bize verilsin kurabişiiiiim
Ayy benim bitiyor geri başlatıyorumNeler örüyosın kız benim bitti mrgü faslı
Burasıda aynı pazarcıların herşeykeri uçuştu valla eşimin iş yerinin yanında çatılar uçnuşBurası kıyamett
Çok güzel canım valla ya ben yapamıyorum sürekli sıkılıyorum biraz ara lazımHe valla yaMüge anlı ya çıkcam topik üyelerimiz kayıp bulsun diye
Ayy benim bitiyor geri başlatıyorumyelek başladım ya kaptırıp gidiyorum kendimi
Hahha benim şu emojiden farkım kalmadıÇok güzel canım valla ya ben yapamıyorum sürekli sıkılıyorum biraz ara lazım
Aman dikkat et kuzum ya rüzgar çoj fena. Kız aklıma şu uçan pazarcı geldi yaOh kız bir gün bana da gel temizleben bugün dışardaydım pazara gittim Valla rüzgara kurban gidiyordum bütün pazar uçuştu çok fena bir rüzgar var burda. Eve kendimi zor attım
Ör kız bu gidişte çocuğun evlilik çeyizinide tamamlıcwnHahha benim şu emojiden farkım kalmadı
Aman dikkat et kuzum ya rüzgar çoj fena. Kız aklıma şu uçan pazarcı geldi ya
Abovvvv dimii burasıda çok kötü hatta 2 saat içinde hortumde gelebilirmiş ama nereyeeBurasıda aynı pazarcıların herşeykeri uçuştu valla eşimin iş yerinin yanında çatılar uçnuş
Nasıl bilmezsinÖr kız bu gidişte çocuğun evlilik çeyizinide tamamlıcwn
O nasıl ben hiç bilmiyorum uçan pazarcıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?