- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.921
Allah korusun yaaAbovvvv dimii burasıda çok kötü hatta 2 saat içinde hortumde gelebilirmiş ama nereyee
Ahahahaha kızz gözümden yaş geldiNasıl bilmezsinhemen izle
Aminnn kuzummAllah korusun yaadışarda olanlra rabbim yardım etsin
Yer ama karın ağrısı yapıyor yoksa yer ah kıyamamAboovvvv asıll çiğköftenin acısıdırrr oyle yenirrbirazda yesin acıı alışsınn
Aaaaa kız sensiz ne yaparız dikkat et kendineOh kız bir gün bana da gel temizleben bugün dışardaydım pazara gittim Valla rüzgara kurban gidiyordum bütün pazar uçuştu çok fena bir rüzgar var burda. Eve kendimi zor attım
Hahahaha baharattt yapar yaa demekki etkiliyor onu iyi gelmiyo demekkiYer ama karın ağrısı yapıyor yoksa yer ah kıyamam
Aaaaa kız sensiz ne yaparız dikkat et kendinebu gün temizledim şuan kimseye gidemem
Evet canım hiç iyi gelmiyorHahahaha baharattt yapar yaa demekki etkiliyor onu iyi gelmiyo demekki
Ediyorum kuzum yarında benim eve gel temizliğeYer ama karın ağrısı yapıyor yoksa yer ah kıyamam
Aaaaa kız sensiz ne yaparız dikkat et kendinebu gün temizledim şuan kimseye gidemem
Ahahha yarın şu pencerelerimi silicem boş kaldığım bir fün gelirimEdiyorum kuzum yarında benim eve gel temizliğe
Yedi canım inşallah birşey olmazInşallahh gene yer
Minnoşuuummm yaptıı tabi yiyecehhhhAhahha yarın şu pencerelerimi silicem boş kaldığım bir fün gelirim
Yedi canım inşallah birşey olmaz
Evett mecbur yiyecemm demistirr basmıştır limonu tamammYoksa aç kalır
Ayy sen bu gidişte boş kalmazsınAhahha yarın şu pencerelerimi silicem boş kaldığım bir fün gelirim
Yedi canım inşallah birşey olmaz
Evet çorbada vardı içtiEvett mecbur yiyecemm demistirr basmıştır limonu tamamm
Yok kalamıyorum kiAyy sen bu gidişte boş kalmazsınbende birgün dip köşe gircem by hafta
Odamı acıydı heleee kocini mahvettii meloooooEvet çorbada vardı içti
Yok kalamıyorum ki
Yaktım vallah bu günOdamı acıydı heleee kocini mahvettii melooooo
Enişteme yazukk yavvvvYaktım vallah bu gün
İyi valla hergün canın istiyor canımEvet çorbada vardı içti
Yok kalamıyorum ki
Enişteme yazukk yavvvv
İstemiyorİyi valla hergün canın istiyor canım
Çok fena yaa Rabbim hayır etsin sonumuzu. Gerçi insanlar kendi sonunu kendi hazırlıyor maalesef doğayı o kadar bozduk kiAhahahaha kızz gözümden yaş geldi
Burdakilerde böyle çebelleşiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?