- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.981
Bizde iyiyiz canım çok şükürIyiyim şükür kuzum sen nasılsın iyisiniz diminetim yok yaşamıyım bunalımdayim
Günaydın canımMinnosprenses @MssPARE coconatt ASSOSyal @Buralardutluuugdu @Hogwartss mavikelebek34 @Yasnaz @Elhan @Migim BlueBerry4268
Günaydın kızlar
Musmutlu sabahlar enercii dolu sabahlarr
Biri de şu sineklere kışın geldiğini, gidip kış uykusuna yatmaları gerektiğini söylese
Aynen canım gözleri içerideGünaydın canımher yeri kapat başka türlü laftan anlamıyorlar
Hayınlar mevsimi karıştırmışlar galibaAynen canım gözleri içeride
Bugün kuzumBizde iyiyiz canım çok şükür
Ne zaman yenilenecek paketin
Hahah aynen öyle kafalar missHayınlar mevsimi karıştırmışlar galiba
Afiyet olsun kelebepim
sizin gibi sunumlu yapamadım işyerinde olunca anca bu kadar oluyorAfiyet olsun kelebepimbende yapacağım birazdan
Imm enfes görünüyor
Farkettiginiz gibi anca girebiliyorummmHe ya adama yapışıyor ya bide sinir oluyorum. Bide bunların yavruları var onların hedefi de burun delikleri
Yaa bu mevsimde yalnız olmadığıma sevindim
İyim canım sen nasılsın napıyosun pek görünmüyorsun
İyim şükür canım seni sormalı. Nasıl gidiyor hayat
He valla yeter ki girecek delik bulsunlar
Buda çok iyi olmuş mavişsizin gibi sunumlu yapamadım işyerinde olunca anca bu kadar oluyor
Oo haklısın o zaman canım biz iki kişi olduğumuz halde zor vakit buluyoruzFarkettiginiz gibi anca girebiliyorummmmalum kalabalik ev olunca bide gelen giden oluyor bolca anca atıyoruz kendimizi buralara
Hafta sonu pek aktif olamıyoruz madam iyiyiz sen nasılsınUzuuuun zamandır uğramamısım buraya nasılsınız kızlar
Şükür Allah a canimHafta sonu pek aktif olamıyoruz madam iyiyiz sen nasılsın
Çok şükür canım benim evet alıştım öyle böylw işte ev twmizliği yemek derken günler hızla geçiyorŞükür Allah a canimNasil gidiyor minnoşş evlilik alışabildin mi yeni düzenine
Evet canim bir düzen oturunca öyle devam ediyorÇok şükür canım benim evet alıştım öyle böylw işte ev twmizliği yemek derken günler hızla geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?