- 16 Aralık 2019
- 21.443
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.449
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.181
Herkes gitmiş zaten sende gitBende sevmedim yakk üyeliğimi iptal edip gidicem buralardan
Bende sevmedim yakk üyeliğimi iptal edip gidicem buralardan
Bende seni yiyeyummmCanım ablacımm sen hep iyii oll o kalbinin güzelliğini öperiimm
Yorgunluğunu yesunlerrrr
Misafirlikteyiz
Ayyy ben minnoşum diye seviyudum helal ney minnoşüm H helalYetişin komşular hu huuminnoş kendine ne etmiş bi bakın hele ya
ASSOSyal D u t @coconatt Cookiie ( perim gel artık ) @MssPARE @mavikelebek34 @Yasnaz ( sen nereye gittin ) @Elhan Wilma11 BlueBerry4268
Hahah saşırmadım misafirliğiniiiBende seni yiyeyummm
Misafirlikteyiz
Ayyy ben minnoşum diye seviyudum helal ney minnoşüm H helal
Sen Napion nasılsın kurabiyemizCatlak-kurabiye
He ya çok özledimHerkes gitmiş zaten sende git
Bilirsin ne misafirimiz biter ne de misafirliğimizHahah saşırmadım misafirliğiniii
He ya hello mello diyecez gariBende seni yiyeyummm
Misafirlikteyiz
Ayyy ben minnoşum diye seviyudum helal ney minnoşüm H helal
Sen Napion nasılsın kurabiyemizCatlak-kurabiye
ayy sözlük helal diye yazmış daha yeni farkettimHe ya hello mello diyecez gari
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Evet kurbisim gördük bi eksinlarYetişin komşular hu huuminnoş kendine ne etmiş bi bakın hele ya
ASSOSyal D u t @coconatt Cookiie ( perim gel artık ) @MssPARE @mavikelebek34 @Yasnaz ( sen nereye gittin ) @Elhan Wilma11 BlueBerry4268
Bi gireyim mi diye düşündüm ama bu aralar oruç tutuyorum. Yine de kahvem oldukça uğrarım. Bi kayfe içeriz.Evet canim yakaladım seni
Sorma yaniii senin yerine ben bezdummBilirsin ne misafirimiz biter ne de misafirliğimiz
Helalayy sözlük helal diye yazmış daha yeni farkettimayyy nasıl güldüm Minnosprenses bende şükürler olsun namaz oruç gidiyoruz öyle
Tabi canım çekinme her zamanBi gireyim mi diye düşündüm ama bu aralar oruç tutuyorum. Yine de kahvem oldukça uğrarım. Bi kayfe içeriz.
Kaçışın bile olamazzzBi bakiyim dedim yakalandım mı
İkindiye yakin anamgilnen ictim. Ac karna ictim, şimdi midem bulaniyiEki Görüntüle 2966724
Minnosprenses
@Kahve __Kokusu
Wilma11
clara
Jou
@Elhan
Ve diğerleri
Kahveyi saat kaçta içiyoruz?
Sağol canım yeni ismin hayırlı olsunAfiyet olsun canım benim
İyiyim canım sen nasılsınNasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?