- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.221
Valla ben saygı duyarım. Kullanan sensin kuzuKimse beğenmedi nurcum dalga geçiyorlar benimle
profil fotonuda değiştirseydin kimsin diye düşünecektim birkaç gündür girmeyince çok ani oldu benim içinHello hella
Kuzum sen nasılsın napıyosunValla ben saygı duyarım. Kullanan sensin kuzu
Duy duy bak nur ne diyorKim, ne zaman, kiminle aaa tövbeeeee est
Teşekkür ederim canım nurumValla ben saygı duyarım. Kullanan sensin kuzu
O beni simgeliyor dwğiştirmemprofil fotonuda değiştirseydin kimsin diye düşünecektim birkaç gündür girmeyince çok ani oldu benim için
Işler çok yoğun galiba kuzucanımmmmm
yoğun canım yılsonuda geliyor birdeIşler çok yoğun galiba kuzu
Asgari ücret zammıda gdliyorrryoğun canım yılsonuda geliyor birde
Hahahah canımm
Arada değişiklik iyi hissettiriyor demek ki napalim kurabişim atsan atılmaz satsan satılmaz bagrimiza basacağız artık bu helloşuYetişin komşular hu huuminnoş kendine ne etmiş bi bakın hele ya
ASSOSyal @Buralardutluuugdu coconatt @Hogwartss ( perim gel artık ) @MssPARE mavikelebek34 @Yasnaz ( sen nereye gittin ) Elhan @Migim @Mavera4268
Deli yaaaAman sorma hemde ne ekşınyüreeemmee indiriyordu minnoş hıh etiket de yapmıcam onu
Aman canım ya cok bişey etkileyeceğini sanmıyorum açıkçasıAsgari ücret zammıda gdliyorrr
He ya 3 ay boyunca döve döve sevecez artıkArada değişiklik iyi hissettiriyor demek ki napalim kurabişim atsan atılmaz satsan satılmaz bagrimiza basacağız artık bu helloşu
Evettt yaaa birşeyde yokmuş zatenn yükseltmezler gene herzamanki gibiAman canım ya cok bişey etkileyeceğini sanmıyorum açıkçası
Bizde saygı duyuyok ne olucuDuy duy bak nur ne diyor
Teşekkür ederim canım nurum
O beni simgeliyor dwğiştirmem
Helam demiBizde saygı duyuyok ne olucuHer yiğidin yoğurdu yiyişi farklıymış hellam
Ayy hellam diyince bir gülme geldi
Ama güzell olduu abla ben beğendiimmHellasen doğru söylehelloşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?