- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.651
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.201
Iyiyimm bende çok şükürSağol canım yeni ismin hayırlı olsun
İyiyim canım sen nasılsın
Hahha devam devam minnoşu yeni nickinden soğutana kadarayy sözlük helal diye yazmış daha yeni farkettimayyy nasıl güldüm Minnosprenses bende şükürler olsun namaz oruç gidiyoruz öyle
Aman sorma hemde ne ekşınEvet kurbisim gördük bi eksinlar
bildirimi görünce ay bu kim dicektim bir anmavikelebek34 bende aynı devam ediyorum canım benim evdeyim hala
profil resminide değştirse kim diye düşünürdümYetişin komşular hu huuminnoş kendine ne etmiş bi bakın hele ya
@ASSOSyal @Buralardutluuugducoconatt Cookiie ( perim gel artık ) @MssPARE mavikelebek34 @Yasnaz ( sen nereye gittin ) @Elhan @Migim @Mavera4268
@Yasnaz nereye gittiHe ya ona da çok Üzüldümgelemediler hala
Hiç güzel olmamış dimiprofil resminide değştirse kim diye düşünürdüm
minnoşgelin olabilirdiHiç güzel olmamış dimipsikolojisini bozcam ki süresi dolunca hemen minnoş olsun
Yönetim çıldırdı önüne geleni gri yapıyor@Yasnaz nereye gitti
Hahah ben onu etiket listemden çıkardımminnoşgelin olabilirdietiket yapsam aklıma gelmez
hadi ya yeni kural falan mı geldi acaba dicem ama bilemedimYönetim çıldırdı önüne geleni gri yapıyorgeçmiş mesajlarında bişey göremedim ama
Nicki yenileyinxr benle tanışmıyorda zaten o kadar tanışalım mı yazdık hıhhhYetişin komşular hu huuminnoş kendine ne etmiş bi bakın hele ya
@ASSOSyal @Buralardutluuugducoconatt Cookiie ( perim gel artık ) @MssPARE mavikelebek34 @Yasnaz ( sen nereye gittin ) @Elhan @Migim @Mavera4268
Gelirler inşallah en kısa süredehadi ya yeni kural falan mı geldi acaba dicem ama bilemedim
Kimse beğenmedi nurcum dalga geçiyorlar benimleSağol canım yeni ismin hayırlı olsun
İyiyim canım sen nasılsın
Bence okuyorlardır misafir sanatçı olarakAynen yaokuyorlar mıdır acaba burayı
Hello hellabildirimi görünce ay bu kim dicektim bir an
Kim, ne zaman, kiminle aaa tövbeeeee estKimse beğenmedi nurcum dalga geçiyorlar benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?