- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.241
İsimler gelip geçici tatlım. Minnoşumuzun yüreği hep aynı kalsın yeter kiAma güzell olduu abla ben beğendiimm
Evettt ablamm çok doğru sen nasılsınnİsimler gelip geçici tatlım. Minnoşumuzun yüreği hep aynı kalsın yeter ki
İyiyim ablam ...daha iyi ...insan iyi ki unutkan bir varlık yoksa dayanılır gibi değil.Evettt ablamm çok doğru sen nasılsınn
Evetttt unutmasakk birşeyii zaten kafayı yeriizz komaya gireriizz herhaldee ben arada hatırlıyorumm üzülüyorumm bian ama elimizdende birşey gelir mi hayırİyiyim ablam ...daha iyi ...insan iyi ki unutkan bir varlık yoksa dayanılır gibi değil.
Bebeğim boş verek gitsin. Ne demiş şairEvetttt unutmasakk birşeyii zaten kafayı yeriizz komaya gireriizz herhaldee ben arada hatırlıyorumm üzülüyorumm bian ama elimizdende birşey gelir mi hayıruzaktada olunca daha bi kötü
Evettt halimize şükür bizi zaten tanıyanlar yanımızda ablacımm yeterBebeğim boş verek gitsin. Ne demiş şair
" Hayat kısa , kuşlar uçuyor "
Gulmek bulaşıcıdırpek bi gülesim geldi
İyi ki var kahvesever dostlarımEvettt halimize şükür bizi zaten tanıyanlar yanımızda ablacımm yeter
Herzamannnİyi ki var kahvesever dostlarım
Oooo hayırlı işlerrr dutt hayırdirrr kahve keyfisi falannnn kocine kafasına taş mı attın neettiinn
Kurabiyem oy ben seni gülüşünü severim gülmene destek veriyorumpek bi gülesim geldi
Allah her zaman razı olsun bitanemHerzamannndostluğum hep bakiidir hepte öyle kalırr neolursa olsun
YasmincanimKurabiyem oy ben seni gülüşünü severim gülmene destek veriyorum
Bende sana kurban olurummmmAllah her zaman razı olsun bitanem
Dostluğuna kurban olurum senin.
Hava soğuk ya benim kocaya arada iyi saatte olsunlar geliyoOooo hayırlı işlerrr dutt hayırdirrr kahve keyfisi falannnn kocine kafasına taş mı attın neettiinn
Vallahaa çok iyii bi keyfi bugünHava soğuk ya benim kocaya arada iyi saatte olsunlar geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?