- 18 Kasım 2020
- 20.856
- 50.198
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.341
Helga alman isim
Pinaya dön senBen bi daha değiştirmiycem bi simurgp yaptim kimse beni tanimiyor. Gecen cok sevdigim bir arkadas benim yazının altına yorum yapmis sizli bizli. Sonra ozelden yazdim benim diye
yetişemiyorum dün akşamdan beri yazdıklarınızı okuyım dedim yine karıştı
geçmişe baktıkça kafam karıştıBen geçmişe bakmadım
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Sabah sabah bu enerjiniz nerden geliyor banada diyin
İsmimi değiştirdim ya hepsinin havası değişti
Allah hepimizdne razı olsunGünaydın canım hayırlı cumalar
Valla minnoşumdan geliyor o enerjidünde bugünde acayip güldürdü ya Allah ondan razı olsun
Yok yok o cok riskli
Pinaya dön sen
Sayemde güldüler doldu sayfalar
aynen canım herkes bu anı beklemiş sankiİsmimi değiştirdim ya hepsinin havası değişti
Bileydim dun gelir kafami dağıtırdim bende gülerdim acicikGünaydın canım hayırlı cumalar
Valla minnoşumdan geliyor o enerjidünde bugünde acayip güldürdü ya Allah ondan razı olsun
Neden canım güzeldiYok yok o cok riskli
alışıcaz artık napalım ben normaldede değişikliklere çok alışık değilim kolay kolay bir şeyi değiştirmem biraz zor alışıyorumİsmimi 3 ay sonra ancak değiştirebilicem kızlatalışın
Canim eski esim biliyor diye değiştirdim ben o nicki herseyi konusuyoruz burda.Neden canım güzeldi
Kısa ve öz isim alılırsınız belki sonsuza kadar kalırım böyleaynen canım herkes bu anı beklemiş sanki
etiket yaparken baktım neydi diye alışana kadar böyle artık
merak ettim dönüp okuyım dedim ama sayfalar karıştı kurabişimGünaydın canım hayırlı cumalar
Bende öyleyim biliyor musun 5 dklık aptallıkşa değiştirdimalışıcaz artık napalım ben normaldede değişikliklere çok alışık değilim kolay kolay bir şeyi değiştirmem biraz zor alışıyorum
Anladım canım o halde iyi olmuşCanim eski esim biliyor diye değiştirdim ben o nicki herseyi konusuyoruz burda.
sen hella olsanda biz sana minnoş dicezKısa ve öz isim alılırsınız belki sonsuza kadar kalırım böyle
kız retroda gelmedi daha sana erken mi etki etti naptıBende öyleyim biliyor musun 5 dklık aptallıkşa değiştirdim
Ah ah minnoşsen hella olsanda biz sana minnoş dicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?