- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.381
canım napın bu arada iyice alışabildin mi artıkYaaa canım sen gel bana takıl ben sana herşeyi hatırlatırım
Sence kuzumcanım napın bu arada iyice alışabildin mi artık
geçen bir arkadaşıma gittim aklın varsa evlenme çok zor dedi sen de mi aynısını diyorsun yoksa
ya deme öyle bakSence kuzumbaksana evlilik yaramadı minnoş minnoşluktan çıktı
Aha bakin iste bak biyiklarimdan da tanımamış beni migimPina miydi ohe bende yeni üye sandım
Tamam tamam evlilik çok güzel bir şeyya deme öyle bak
Oraya dikkat etmedimAha bakin iste bak biyiklarimdan da tanımamış beni migim
ya ama o zaman siz niye evlendiniz diye sorasım geliyor çevremde herkes evli promosyon gibi takılıyorum yanlarında ayıramıyorlarda beniTamam tamam evlilik çok güzel bir şeyharika yani mikemmell görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Ben demicemcanım napın bu arada iyice alışabildin mi artık
geçen bir arkadaşıma gittim aklın varsa evlenme çok zor dedi sen de mi aynısını diyorsun yoksa
Evlilige alıştım mıBen demicemama ev işi bitmiyor
o hiç bitmiyor zaten evli bekar farkeden bişey değilBen demicemama ev işi bitmiyor
Alıştım gibi canım tam değil bu gün 2.ayımıza bitirdikEvlilige alıştım mı
Değil tabide önceden annem kız kardeşim beraber yapardık çabuk bitrrdi birikmezdi şimdi tek başına herşeyi halletmen lazım yeöek ütğ süpür sil bitmiyor ama sevdiğin insnala aynı evde olmak güzel gerçekteno hiç bitmiyor zaten evli bekar farkeden bişey değil
afiyet olsun canım bende içiyorum bardak yarım atmıyım şimdi öyle
Afiyet olsunafiyet olsun canım bende içiyorum bardak yarım atmıyım şimdi öyle
Uyuyor galiba
2 ay oldu mu zaman ne çabuk geçiyor bir bakmışsın yıl dönümünüz gelmişAlıştım gibi canım tam değil bu gün 2.ayımıza bitirdik
Değil tabide önceden annem kız kardeşim beraber yapardık çabuk bitrrdi birikmezdi şimdi tek başına herşeyi halletmen lazım yeöek ütğ süpür sil bitmiyor ama sevdiğin insnala aynı evde olmak güzel gerçekten
yok yok uyumuyor burda da başka sayfada geziyorUyuyor galiba
Oğlan olucak gibi içimr dogfı çok uyursa oğlan olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?